Der er åben kamp om det spanske mesterskab med Real Madrid og Barcelona i tæt parløb. Se markedets bedste vinder-odds her.

Bliver det Real Madrid eller Barcelona, der kommer til at stå med mesterskabspokalen, når sidste spillerunde af La Liga bliver afviklet den 24.maj?

De to spanske storklubber står foran et ultra-spændende kapløb, når La Liga går ind i den afgørende fase. Real Madrid virkede længe til at ville stikke af i toppen, men så rendte Ancelotti´s tropper ind i et 0-4 nederlag på Vicente Calderón til lokalrivalerne fra Atlético Madrid.

Imens har Barca-træner Luis Enrique fået sparket gang i super-offensiven med Messi, Neymar og Luis Suarez. De har resulteret i en sejrsrække på foreløbig 6 ligakampe, hvor katalanerne har scoret hele 25 gange.

Der er nu blot et enkelt point op til Real Madrid, og det kan blive afgørende, at Barcelona har fordel af hjemmebane, når disse to mesterskabskandidater brager sammen på Nou Camp den 22. marts.

Bookmakerne holder Real Madrid som smalle favoritter, men meget kan nå at ske og det bliver med garanti ikke kedeligt.

Udvalgte Primera Division vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Real Madrid 1,85
Unibet
Barcelona 2,15
Ladbrokes

Cristiano Ronaldo vs. Lionel Messi

Også på topscorerlisten er der tæt kamp om at blive målkongen i La Liga. Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo har virket frustreret i de indledende forårskampe og har skruet ned for målshowet.

Ballon D´Or-vinderen scorede ellers mål på samlebånd i efteråret, men spillet har ikke helt fungeret for den portugisiske superstjerne, der bl.a måtte sidde udenfor med en karantænestraf på 3 kampe efter han modtog et røde kort mod Córdoba.

Det er dog stadig voldsomt imponerende, at Cristiano Ronaldo har scoret 28 mål i denne sæson (heraf er hele 8 mål scoret fra straffesparkspletten), og han fører da også forsat på topscorerlisten.

Men det er altid en god idé at holde godt øje med Messi, der virkelig har fundet målhumøret og er kommet stormende fra startblokken i 2015. Med et hattrick i 5-0 sejren over Levante i seneste runde, er Lionel Messi nu nået op på 26 ligamål.

Mens Ronaldo står noteret 3 ligamål i årets 7 spillerunder, så har Messi ramt netmaskerne hele 11 gange i ligaen og dermed har lagt maksimalt pres på Ronaldo.

Kampen om den spanske måltrone kan blive yderst tæt.

Udvalgte Primera Division topscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
Cristiano Ronaldo 1,66
Ladbrokes
Lionel Messi 2,20
Betsafe

Finder vi også Real Madrid på førstepladsen efter sidste spillerunder eller vil Luis Enrique sende guldfesten til Barcelona? Og hvad siger I til duellen mellem Ronaldo og Messi?

Real Madrid kan trække fra

Real Madrid står nu med en gylden chance for at rykke fra Barcelona, der lørdag meget overraskende indkasserede et 0-1 nederlag på Camp Nou mod Malaga.

Hvis det skulle lykkes at besejre Elche i søndagens La Liga-kamp, så vil Real Madrid igen skabe et forspring på 4 point ned til ærkerivalerne.

Søndag 22. februar kl. 21:00 - Se MatchCenter

Elche Uafgjort Real Madrid
17,00 9,50 1,20
Bet365
Tipico
Unibet