Odds 550 på cypriotiske Marcos Baghdatis. Det kunne virke som lidt af et long shot, da Australian Open startede for 10 dage siden. Nu er der et par lykkelige spillere hos Betfair*, der enten står til en klækkelig gevinst – også hvis der vælges at handle fra på spillebørsen det næste døgns tid.

Det lignede en sikker sejr til semifinale modstanderen, Nalbandian, efter de første to sæt. Argentineren havde modtræk på alt, hvad cyprioten kunne trække frem fra gemmerne – og da 2. sæt blev sikret med 7-5 blev Nalbandian matchet helt ned til odds 1.06, mens Baghdatis lå på odds 17.

Baghdatis åd sig ind på Nalbandian og oddset raslede ned på den 20-årige spiller, der tog sig af 3. og 4. sæt. Efter 4. sæt lå Baghdatis i odds 2.48 og var fortsat ikke spillernes favorit. Slet ikke da Nalbandian brød til 4-2 i det afgørende sæt, hvor oddset ræsede i bund på argentineren, der nu var nede i odds 1.13.

Cyprioten brød tilbage og udlignede efterfølgende til 4-4, og da Nalbandian servede og kom bagud 0-15 var Baghdatis for første gang favorit til at vinde matchen. Baghdatis brød, og som om denne odds-rutschebane ikke var nok blev spillet afbrudt i det afgørende parti, hvor regnen meldte sin ankomst og taget måtte lukkes.

Det betød intet for Baghdatis, der på sin anden matchbold afgjorde kampen. Han får sin sag for mod Roger Federer i finalen og kan netop nu spilles til odds 6.

Betfair*.com har haft live-spil på samtlige kampe under Australian Open.