Som det første af de førende spilleselskaber lancerer Ladbrokes.com nu online backgammon. Det fineste videnspil kan nu spilles online og om penge.

Ladbrokes Backgammon er udviklet i samarbejde med den legendariske spiller og forfatter Lewis Deyong. Spillet præsenteres i unik grafik og lydoplevelse hvilket giver en sublim spilleoplevelse for backgammonspillere på alle niveauer overalt i verden. Ladbrokes Backgammon er samtidig tiltænkt som et intelligent alternativ til Ladbrokes mange tusinde online pokerspillere.

Ladbrokes danske manager Richardt Funch udtaler:

”Backgammon har i mange år været Danmarks cafespil nr. 1 og det er jo ingen hemmelighed at bl.a. pokerstjernen Gus Hansen startede sin karrierer som backgammonspiller. Richardt Funch fortsætter ”Bl.a. har TV2 Spil de seneste år haft enorm succes med deres gratis online backgammon, men nu får danskerne altså mulighed for at gå et skridt videre og udøve deres backgammontalenter hvor man spiller om rigtige penge.

Ladbrokes Backgammon tilbyder cash games døgnet rundt, men vil også komme til at tilbyde løbende turneringer med attraktive pengepræmier.

Spillerne får mulighed for hurtigt og enkelt at sætte deres eget spil op baseret på spillerens kundskaber, hvor meget man vil spille for, regler m.v..

Ladbrokes Backgammon tilbyder også muligheden for at man mere spontant kan vælge at tage imod en udfordring fra spillere fra hele verden.

Ladbrokes Backgammon præsenteres i flash så man behøver ikke downloade software først.

Find Backgammon på www.ladbrokesgames.com