Med Australian Open begynder Caroline Wozniacki sit forsvar af sit forrygende 2008, hvor hun kravlede fra en plads som nr. 64 på verdensranglisten op på 12. pladsen. Hendes form er god, hvilket vi senest så, da hun tabte knebent i tiebreak i afgørende sæt mod verdens nummer 2, Serena Williams, i kvartfinalen ved Medibank International i Sydney.

Fra mandag den 19. januar er hun klar i Melbourne til Australian Open, og det samme er Eurosport naturligvis. Hele vejen frem til herrernes finale den 1. februar. Som noget nyt i år kan du også følge med på Eurosports nye webtjeneste Eurosport Player. Med Eurosport Player kan du selv vælge, hvilken af de tv-dækkede baner, du vil følge.

”Eurosport Player er en udbygning af den omfattende dækning, Eurosport leverer fra Grand Slam turneringerne. Hovedkampen bliver fortsat vist på kanalen, men på Playeren har du mulighed for at skifte mellem de fem baner med tv-billeder. På den måde kan seerne følge deres favoritspillere. En mulighed, der helt sikkert vil begejstre hos tennisentusiasterne,” siger Hans Peter Roth, Landechef for Eurosport Danmark.

Eurosport satser som sædvanligt stort på Australian Open og sender 130 timers LIVE-tennis fra Melbourne. Det hele kommenteret af Michael Mortensen, Tine Scheuer, Lone Vandborg og Peer Kaae. Da tv-kanalen også har adgang til de fem baner med tv-billeder, så vil den mest interessante hele tiden blive vist på kanalen. Kampene på de to store arenaer produceres i HD-format, som giver seere med Eurosport HD en ekstra stærk oplevelse.

Eurosports eksperter i Australien er Mats Wilander og Barbara Schett, der vil lave LIVE-interviews lige efter kampene samt analysere de forskellige præstationer efter hver spilledag.

Et ekstra krydderi i årets turnering finder vi hos herrerne, hvor schweiziske Roger Federer har meget at spille for. Udover at han kan generobre pladsen som verdens nummer 1, så spiller han også for at tangere Pete Sampras rekord på 14 individuelle Grand Slam-titler.

Fakta Australian Open
Tennisanlæg: Melbourne Park
Underlag: Plexicushion
Premiere: 1905
Årets udgave: Nummer 97
Forsvarende mester hos herrerne: Novak Djokovic (Serbien)
Forsvarende mester hos damerne: Maria Sharapova (Rusland)

Fakta Eurosport Player
Med Eurosport Player er du derfor ikke længere afhængig af, om tv nu også viser præcis den kamp eller spiller, som du vil se. Og med Caroline Wozniacki som nr. 12 i verden og på vej opad, så er hun uden tvivl blandt favoritterne til at spille på en af de fem tv-dækkede baner. Det vil hele tiden være muligt at skifte mellem banerne, som man vil. Så når en kamp er afgjort - eller du bare er nysgerrig - så skifter du blot til en af de øvrige baner. Eurosport Player følger banerne Rod Laver Arena, Margaret Court Arena, Hisense Arena, Show Court 2 og Show Court 3.

Og misser du en kamp fra Australian Open, vil du altid kunne genfinde den On Demand på Playeren op til en uge efter, den er spillet.

Eurosport Player giver dig samtidig adgang til kanalerne Eurosport, Eurosport 2 og Eurosportnews. Så hvis bare du har en computer og internetadgang, er du aldrig længere end et museklik væk fra din favoritsport.

Et abonnement på Eurosport Player koster 39,-/måned eller 349,-/år.

kilde: eurosport.dk