Det sidste lille forspil til US Open afvikles i Winston-Salem, hvor spillerne samles sidste gang, inden det går løs i New York om præcis en uge. Det skal man have for øje, inden man går på favoritterne i Winston-Salem. Klaus F leder efter underdogs til sine spilforslag.

Holger Rune har desværre trukket sig i sidste øjeblik fra Winston Salem grundet rygproblemer. Man må håbe, at det ikke går ud over hans deltagelse ved US Open i næste uge. Emil Ruusuvuori fra Finland og Mikael Ymer fra Sverige er de nordiske håb i denne her uge.

Odds fra ATP Winston Salem hos Mr Green 


Det er et felt uden den helt store favorit i Winston-Salem. De helt store stjerner mangler, og der vil være mange om buddet i denne ATP 250-turnering. 

NB: Det skal bemærkes, at turneringen begyndte søndag, så nogle førsterundekampe er afviklet. 

Du kan finde diverse bonusser fra bookmakerne her.

ATP Winston Salem

Turneringen afvikles ved Wake Forest Universitetet på DecoTurf hard court, og der bruges Wilson bolde, der er de samme bolde som ved US Open. 

Ilya Ivashka er forsvarende mester i Winston Salem. Han slog svenske Mikael Ymer i finalen sidste år. Begge er med i dette års udgave. 

Alle alarmklokker skal ringe, når det er en ATP 250 ugen før en Grand Slam. Hvem er motiverede, og hvem bruger bare ugen til at få et par kampe i benene inden to hårde uger i New York. Det er nøglespørgsmålene, der skal kunne besvares, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at kunne slå markedet.

Thiem og Dimitrov kæmper for at skrue tiden tilbage

To aldrende stjerner, hvor Dominic Thiem har problemer med fysikken, mens Grigor Dimitrov aldrig har kunnet få det mentale til at fungere. 

De har dog begge vundet store titler i deres storhedstid. Nu står de til et potentielt møde i anden runde i Winston-Salem, hvilket ville have været uhørt for nogle år siden.

For præcis to år siden vandt østrigske Thiem karrierens største titel i New York, da han foran et tomt Arthur Ashe Stadium slog Alexander Zverev i fem sæt. Han har selv indrømmet, at der kom en hård periode bagefter, da hans store mål var opnået med en Grand Slam. Nu kæmper han med skader i stedet for, og kampen for at komme tilbage til noget, der ligner fordums niveau. 

Grigor Dimitrov vandt Cincinnati Masters og Masters-slutspillet i 2017. Det skulle have været det store gennembrud for Dimitrov, men han kapitaliserede aldrig af de triumfer i de efterfølgende sæsoner. Tværtom så skuffede den bulgarske superstjerne, der tidligt blev døbt "Baby Federer". Et navn, der har irriteret ham, og som han forståeligt nok aldrig har kunnet leve op til. 

Jeg kigger ikke på spilforslag på disse to, men nærmere spots i lodtrækningen imod dem, da jeg ikke ser dem gå hele vejen i en ATP 250 ugen før en Grand Slam. 

Finalister på kollisionskurs 

Sidste års finalister fra ATP Winston Salem, Mikael Ymer og Ilya Ivashka, kan allerede krydse klinger i tredje runde. Det er frygtelig ærgerligt, da begge kunne have været oplagte spilforslag i denne optakt. Det er netop typer som disse, der er rangeret mellem 50 og 100, der slår til i en uge, hvor de bedste har fokus på noget større i New York.

MIkael Ymer har spillet fremragende på det seneste og var i semifinalen i Washington for et par uger siden.

Ivashka var helt fænomenal sidste år, da han vandt Winston Salem. Han afgav et sæt i seks kampe, og i semifinalen og finalen tabte han i alt fem partier. 

Der venter et spændende møde i tredje runde mellem disse to spillere, hvis alt går efter bogen. 

Spilforslag til ATP Winston Salem

Det er med nordisk optimisme, at jeg kaster mig ud i dette spilforslag: 

Emil Ruusuvuori til at vinde ATP Winston-Salem: Odds 21,00 hos Bet365*

Finske Ruusuvuori er skræddersyet til sådan en turnering. Han er ikke til den store scene, hvor han ofte kan blive ramt af nerver. Rammerne i Winston Salem vil passe ham perfekt, hvor verdens øjne hviler på New York og US Open. 

Tidligere på året nåede han finalen i en lignende turnering i Pune, Indien, der også var en ATP 250. Her burde han have vundet, men smed et hav af chancer som storfavorit mod Sousa. Nu er han en erfaring rigere. 

Lodtrækningen er god, og jeg forventer først problemer efter et par kampe. Det giver ham den bløde start, han har brug for. 

Betværdi: 126%


Langskud til ATP Winston Salem

Det bliver et langskud på en spiller, der viste fremragende takter i Washington:

Mikael Ymer til at vinde ATP Winston-Salem: Odds 29,00 hos Bet365*

Et par ting taler svenskerens vej i Winston Salem: 

- Ymer har en finale fra sidste år i Winston Salem. Det er altid positivt at vende tilbage til et sted, hvor man har haft succes

- I Washington for et par uger siden nåede Ymer helt til semifinalen. Rammer han det niveau igen, så er han blandt de fire største favoritter

Ulempen er en hård lodtrækning, hvor Ivashka kan vente i 3.runde, men til gengæld har Ymer to meget overkommelige kampe inden tredje runde.

Betværdi: 116%

 Følg Klaus F's spilforslag hos Bet365

Ugens bettingråd 

Den helt store myte er i min bog, når diverse eksperter fraråder, at man går for meget ind i et ATP 250-marked ugen før en Grand Slam - men man i stedet for gemmer indsatserne til den store Grand Slam.

Det er helt forkert i min verden. Det er netop et ATP 250-marked, der er skrøbeligt, og hvor man kan få edge mod markederne. Det samme gælder ikke i en Grand Slam, hvor markederne er knivskarpe, og alle udbyderne stabiliserer et odds relativt hurtigt.

Derfor skal man netop være på i denne her uge, hvor der kan komme åbninger. Kan man manøvrere sig rundt om diverse faldgruber i sådan en uge som denne, så kan der være meget profit at hente. Især på turneringsmarkeder som "vinder af fjerdedelen". 

Du kan læse alle eksperttips fra BetXperts ekspertpanel her.

Regnskab:
Spil i alt: 137
Vundne spil: 22
Tabte spil: 115
Profit: -5,39
Tilbagebetalingsprocent: 96