Efter et fremragende US Open er spillerne tilbage på ATP Touren. Det er også ugen, hvor der spilles Laver Cup i London, hvor spillere og publikum skal tage afsked med Roger Federer. Klaus F ser efter værdi og spilforslag til ugens to turneringer. 

Vi har Holger Rune med i Metz i den kommende uge. Turneringen, hvor han fik et lille gennembrud sidste år og nåede kvartfinalen. Rune mangler nogle sejre og især mod de bedre spillere. Det har der ikke været siden French Open. 


I San Diego ligner det til forveksling et challengerfelt manglen på store navne taget in mente. Her kan vi godt få ugens overraskelse, hvis ikke Jenson Brooksby eller Daniel Evans rammer topniveau.  

Du kan finde diverse bonusser fra bookmakerne her.

ATP San Diego

Turneringen er blevet afviklet en gang sidste år, hvor Casper Ruud tog titlen. Nordmanden stiller ikke op i år.

ATP San Diego er afskeden med ATP Touren i USA for mange spillere, der drager mod Europa og indendørssæsonen efterfølgende. 

Davis Cup-tømmermænd i USA 

Skal man lede efter spots på denne tid af sæsonen, så er det ofte de mentale faktorer, der spiller ind. Mange spillere er udbrændte, og i weekenden spillede nogle af dem Davis Cup. 

Daniel Evans havde udråbt briterne til favoritter i deres gruppe. Det endte i en katastrofe, og Team GB kvalificerede sig ikke til Davis Cup-finalerne i slutningen af året. En monumental skuffelse for Evans, der prioriterer Davis Cup højt. Han skal nu rejse fra indendørs i Glasgow til San Diego og spille udendørs, hvilket må blive en udfordring. 
Jeg vil se efter spilforslag, der er i samme halvdel som Evans. 

Pedro Martinez var ude for en lignende skuffelse i sin Davis Cup-kampagne, hvor han sammen med Marcel Granollers kunne serve for sejren mod Canada. Martinez faldt sammen mentalt, og missede den ene store chance efter den anden. Det kostede Spanien sejren. Han skal ligeledes rejse fra Europa til USA. 

Derfor vil jeg også se på spillere i hans halvdel i forhold til spilforslag. 

Amerikanske bejlere til titlen

Der er en perlerække af amerikanere, der skal få en titel hjem til Guds eget land i den kommende uge: 

Jenson Brooksby er sin helt egen. Han tilhører ikke fællesskabet i det amerikanske slæng. Han er en speciel type med en anderledes tilgang til spillet. Det har dog båret frugt de seneste par år på ATP Touren, og Brooksby er nok det bedste bud på en titel til en af hjemmebanefavoritterne. 

Brandon Nakashima har været solid i år. Nogle kvartfinaler i US Swing og tredje runde ved US Open og fjerde runde ved Wimbledon vidner om en solid sæson. Nakashima skal stå i minimum en semifinale. Et klart alternativ til et spilforslag. 

Den gode gamle Steve Johnson kan endnu. Amerikaneren, der er kendt for sin store serv og ikke-eksisterende baghånd skal ikke undervurderes på amerikansk hard court. Jeg mangler det helt store resultat i de sidste par år til, at det rækker til et spilforslag. 

Jeffrey John Wolf slog Holger Rune tidligere på sæsonen og er den klassiske amerikanske hard court-spiller med en stor forhånd. Wolf var i kvartfinalen i Washington og tredje runde ved US Open. Har han en god uge, så kan han godt ende blandt de fire sidste.

Spilforslag til ATP San Diego

Jeg kigger efter overraskelsen med dette spilforslag:

Alexei Popyrin til at vinde ATP San Diego: Odds 23,00 hos Bet365*

Popyrin har altid haft potentialet, men en skrøbelig psyke har hindret ham i at gøre store ting. Hvis han kan lægge nerverne på hylden, så kan australieren overraske i denne uge. Presset vil ikke være så stort i denne mindre ATP-turnering, hvilket skal gavne ham. 

Kommer Popyrin forbi Duckworth i første runde, så bør han spille sig i en kvartfinale, hvor en overkommelig Giron formentlig venter. 

Betværdi: 115%

Langskud til ATP San Diego

Denne schweizer fortjener et langskud efter sin præstation i Winston Salem:

Marc-Andrea Hüsler til at vinde ATP San Diego: Odds 29,00 hos Bet365*

Hüsler snød de fleste i Winston Salem, da han slog Ymer, Draper og Ivashka på stribe og nåede semifinalen. Schweizeren havde en fremragende uge og fulgte op på det ved US Open, da han gik i fem sæt med Denis Shapovalov i første runde. 

Feltet i San Diego er svagere end i Winston Salem, og da han nåede semifinalen i Winston Salem, så kan jeg ikke se, hvorfor han ikke skal kunne gå det ekstra skridt i en mere åben turnering. 

Betværdi: 116%

 Følg Klaus F's spilforslag hos Bet365


ATP Metz

Fra en ny turnering til en af de gamle travere på ATP Touren. ATP Metz blev vundet af Hurkacz sidste år, og polakken stiller også op i år.
Turneringen skiftede i 2017 underlag og har et af de hurtigste overflader på ATP Touren.

Daniil Medvedev har valgt at stille op i det franske, så der vil være en vis portion stjernestøv over den lille franske turnering i den kommende uge. Vi har også Holger Rune med, og han skal forsvare point fra en kvartfinale sidste år. 

Medvedev eller feltet

Selvom Daniil Medvedev kan betegnes som værende i en krise, så taber han meget sjældent mod lavtrangerede spillere. Vi skal tilbage til Tim Van Rijthoven i opvarmningsturneringen til Wimbledon for at finde et af de helt kritiske nederlag for russeren.

Det er ikke bundniveauet hos russeren, der er problemet, men nærmere det manglende topniveau. Derfor skal han uden de helt store problemer stå i en semifinale på lørdag. Om det så er nok til et spilforslag til under odds 2 er mere tvivlsomt. 

Typer som Ugo Humbert eller Hubert Hurkacz kan gøre livet farligt for russeren. 

Formstærke franskmænd

Ugo Humbert vandt en Challenger i Rennes i sidste uge uden at blive brudt. Den kunstneriske franskmand, der spiller klaver i sin fritid, fandt rytmen i Rennes og var helt suveræn. På fransk jord kan han blive meget giftig, når serven og flugtspillet kører. 

Richard Gasquet så jeg i Hamborg, og hans baghånd er en æstetisk godbid. Han har haft sine bedste resultater indendørs i Frankrig, og selvom alderen er begyndt at trykke, så kan han godt lave ballade i Metz. 

Benjamin Bonzi tabte alle sine kampe i sidste uges Davis Cup. Det var dog modstandere som Goffin, de Minaur og Struff, han stod overfor. Han havde faktisk sejren på hånden mod alle tre og tog sæt i alle tre kampe. 

Holger Rune under pres

Holger Rune skal til at levere. Rollen som opkomlingen, der tog Paris med storm, er ved at nå en slutdato. Han skal ind og vise sit værd på den store scene og leve op til en seedning som nummer fire. Odds 26 på dansk succes viser også et marked, der har tabt troen på Holger Rune. 

Måske kan minderne fra 2021, hvor han spillede nogle fremragende kampe i Metz, give ham blod på tanden. Rune virker meget positiv på de sociale medier og træner med de største spillere på Patrick Mouratoglou anlæg i det franske. Det er dog selvtilliden på banen, der mangler for tiden. Det hjælper heller ikke, at enten Humbert eller Bonzi venter i første kamp. To giftige franskmænd. 

Spilforslag til ATP Metz

Jeg går med den forsvarende mester i dette spilforslag: 

Hubert Hurkacz til at vinde ATP Metz: Odds 7,00 hos Mr Green*

Forsvarende mester i Metz og en mand, der flere gange har vist, at han kan slå Daniil Medvedev. Det er to primære faktorer i forhold til dette spilforslag. 

Første kamp mod Gasquet eller Thiem kan godt blive en smule tricky, men overlever han den, så er vejen til finalen pivåben. 

Da Hurkacz sidst spillede på et hurtigt underlag, var det i Halle på græs, og her vandt han titlen for nogle måneder siden. 

Betværdi: 112%

 
Langskud til ATP Metz

Mit langskud sigter mod succes på hjemmebane: 

Ugo Humbert til at vinde ATP Metz: Odds 29,00 hos Bet365*

Humbert var flyvende i sidste uge i Rennes, hvor han ikke fik brudt sin serv på vejen mod titlen. Han destruerede en ellers velspillende Dominic Thiem i finalen. Indendørs passer perfekt til den aggressive franskmand. 

Hvis han fortsætter sit momentum i Metz, så kan han slå de fleste spillere. Humbert har også slået Daniil Medvedev tidligere i år. Det var ved ATP Cup i begyndelsen af året på hard court. 

Betværdi: 116%

Ugens bettingråd

Vi er ved at nå til slutningen på en lang og opslidende sæson. Her er det meget vigtigt at kunne spotte, hvilke spillere der stadigvæk er meget sultne og har mentalt overskud. Det nytter ikke noget at tage storfavoritter til små odds i mindre turneringer, når de bevidst eller ubevidst gearer ned på denne tid af året. Det er underdogs, jeg ville have min fokus på i den kommende tid. Spillere, der ikke har været langt i for mange turneringer og ikke har for mange kampe i benene. 

Du kan læse alle eksperttips fra BetXperts ekspertpanel her.

Regnskab:
Spil i alt: 143
Vundne spil: 22
Tabte spil: 121
Profit: -11,39
Tilbagebetalingsprocent: 92