Sæsonen i USA er slut, og vi bevæger os mod de klassiske indendørsturneringer i Europa. Mange spillere, især de amerikanske, vil finde overgangen hård. Klaus F leder efter værdi i mindre markeder, hvor der ofte kan findes gode spots. 

Selvom det kan være hårdt for øjnene, at skulle gå fra Californien til indendørs i Europa, så er europæiske turneringer populære, og de er fyldt med gode spillere. Især Antwerpen kan fremvise et stærkt felt. I Rusland er det de nationale navne, der dominerer.


Det er i disse uger med små turneringer og især efter, at spillerne har været i USA, at der kan opstå muligheder imod de bedste spillere i markedet. Jeg vil forsøge at kigge mod underdogs i både Rusland og Belgien. 

Du kan finde diverse bonusser fra bookmakerne her.

ATP Antwerpen

ATP Antwerpen lå stille i mange år, men den var utrolig populær tilbage i 90'erne. Vi har haft to Wimbledon-mestre i form af Andy Murray og Michael Stich, der også har løftet trofæet ved ATP Antwerpen. Der spilles på et greenset-underlag i Antwerpen, hvilket er relativt langsomt. Styrken i feltet indikeres meget godt af en førsterundekamp mellem Taylor Fritz og Andy Murray, hvor vinderen møder Diego Schwartzman. 

Italiensk favorit

Vi kommer ikke udenom Jannik Sinner, når der skal kåres en ultimativ favorit. Det unge italienske stjerneskud har lige vundet turneringen i Sofia. Hans spil er perfekt til indendørs, hvor han også har vundet flere titler. Skal man se på et minus, så er det kampprogrammet, der indbefatter en titel i Sofia og en tur til Indian Wells, hvor han tabte mod Fritz i 4. runde. Hans lodtrækning er dog mere end godkendt, og han er også oversidder i første runde. Markedet har også også den fornødne respekt for Jannik Sinner, hvorfor det er svært at klemme værdi ud til et spilforslag. 

Forfølgerne 

Diego Schwartzman har en imponerende historik ved ATP Antwerpen. Siden 2016 har han været i to semifinaler og en finale i det belgiske. Det vidner også om, at vi ikke har at gøre med det hurtigste underlag på touren. Den lille argentiner har lige vist fornem form ved Indian Wells i Californien. Han lider også af træthed efter en lang sæson, hvor han ikke har haft mulighed for at være meget tilbage i hjemlandet. Derudover venter en hård første kamp i form af Fritz eller Murray. Der skal meget højt odds på Schwartzman til at se værdi i et spilforslag i min optik. 

Alex De Minaur har lidt under pandemien. Han har haft åbenlyse problemer med de manglende tilskuere. Inden Indian Wells havde han tabt syv ud af otte kampe. Den australske fighter kom dog i gang ved Indian Wells og spillede en fremragende turnering. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har fidus til, at han viderefører sit momentum her i Antwerpen. Underlaget bør passe ham fint, hvilket en finaleplads sidste år understreger. Kommer han forbi de indledende kampe, ser lodtrækningen god ud. Der er bestemt grund til overvejelse i forhold til et spilforslag på Minaur. 

Roberto Bautista Agut har været tung at danse med i 2021. Den normalt bundstabile spanier har ikke været sig selv. Især i de store turneringer, hvor han har været garant for en stærk præstation, har der været slinger i valsen. Han skal qua sin rangering og sit potentiale høre til "forfølgerne", men jeg kan ikke få mig selv til at lande et spilforslag på ham. Dertil har Agut været for langt under par. Rammer han mod forventningerne sit potentiale, så kan han godt gå hele vejen. 

Lloyd Harris er et spændende bekendtskab i denne sæson. Harris har alle redskaberne indendørs til at gøre det godt. Manden, der ligner en surfer med hang til sommer og sol, gik i to kvartfinaler indendørs i sidste sæson. Den ene her i Antwerpen. Harris har spillet meget tennis under US hard court-sæsonen, men kommer han frisk til Antwerpen, er han blandt favoritterne til titlen. 

Spilforslag til ATP Antwerpen

Australsk succes er mine forhåbninger i forhold til dette spilforslag:
 

Alex De Minaur til at vinde ATP Antwerpen: Odds 13,00 hos Bet365* 

Der er flere faktorer, der peger mod Minaur ved denne turnering:

Historikken. Minaur har været i finalen her sidste år. Det var pæne navne såsom Dimitrov, Giron og Gasquet, han slog på vejen.

Den aktuelle form. Statistikken hed otte kampe og syv nederlag før Indian Wells. Men austalieren viste sit gamle "jeg", da han vandt nogle kampe i Californien og var én tiebreak fra at slå Tsitsipas ud. 

Disciplinen. Når vi rammer denne tid af året, så er der mange spillere, der sparer kræfter og leverer en halvhjertet indsats. Det sker ikke med Minaur, der har Lleyton Hewitt som sin mentor. Hans figtherånd og disciplin er hans to største våben. Derfor regner jeg med, at vi ser en stærk indsats fra Minaur i Antwerpen.

 Følg Klaus F's spilforslag hos Bet365

ATP Moskva

Denne turnering har eksisteret i mange årtier. Der bliver altid støttet godt omkring turneringen fra de nationale spilleres side. De sidste to år har der også stået en russer øverst på podiet i form af Andrey Rublev og Daniil Medvedev. Tidligere finalister er Dzumhur, Carreno-Busta og Bautista-Agut. Det taler for et relativt langsomt underlag. 

Den russiske trio

Ser vi på feltet, så kommer vi ikke udenom Andrey Rublev, Karen Khachanov og Aslan Karatsev. Rublev har som altid været meget stabil. Han er samtidig forsvarende mester i Moskva. Med udsigten til Ilya Ivashka i en kvartfinale er lodtrækningen ikke uproblematisk for russeren. Rublev virkede tom for energi ved Indian Wells, og nogle chauffører fra turneringen ved Indian Wells har berettet om en Rublev i opløsning på vej hjem til hotellet efter nederlaget mod Tommy Paul. 

Aslan Karatsev havde en drømmestart på 2021, hvor han var i semifinalen i Australian Open og vandt Dubai. Han er dog sidenhen gået kraftigt ned i kadence. Ser man på hans statistik indendørs, så har han slet ikke et niveau, der skal kvalificere ham til at være blandt favoritterne ved ATP Moskva. 

Karen Khachanov er dybt uforudsigelig. Manden med et skyhøjt topniveau taber igen og igen til spillere langt under hans niveau. Kan han skrue tiden tilbage til 2018, hvor han vandt Moskva og Paris Indoors, så skal han tages seriøst som bejler til titlen. Der er dog alt for mange udfald til, at jeg ser dette som sandsynligt. 

Der kommer ikke et russisk spilforslag fra min pen. 

Formstærke spillere med indendørspotentiale

Ilya Ivashka har været en af de mest fremtrædende spillere på ATP-touren i denne sæson. Han kan spille på alle underlag, men det er de hurtige underlag, hvor hans stort anlagte spil kommer til sin ret. To gode Grand Slam turneringer ved Wimbledon og US Open samt en titel i Winston Salem er nok til at gøre dette til en drømmesæson for Ivashka. Spørgsmålet er, om han er ved at brænde lidt ud. Han spillede godt i Nur-Sultan, men tabte i semifinalen. Han trak sig af uvisse årsager i Sofia. Det er nogle usikkerheder forbundet med Ivashka, men mandens potentiale er nok til, han kan trække et spilforslag. 

Den flamboyante Alexander Bublik kan levere alt mellem himmel og jord. Han spillede dog flot for et par uger siden i Nur-Sultan, hvor han også var på hjemmebane. Hvis serven sidder, hvor den skal, så er han bestemt en farlig type indendørs. Omvendt er hans bundniveau så lavt, at det virker som russisk roulette at kæde Bublik sammen med et spilforslag.

Filip Krajinovic er mest kendt for sin finaleplads ved Paris Indoors for nogle år siden. Han har dog siden været langt i flere indendørsturneringer og været i semifinaler og finaler. Selvom det har været et sløjt år for Krajiniovic, så viste han gode takter i Sofia. Han pressede Jannik Sinner i en velspillet semifinale. I sidste uge skulle han have taget sæt mod Medvedev, men han smed en stor føring i andet sæt. 

Spilforslag til ATP Moskva

Jeg kigger mod potentiale i dette spilforslag og et spot imod en potentielt udbrændt russer:

Ilya Ivashka til at vinde ATP Moskva: Odds 9,00 hos Bet365*

Når man ser på Ivashkas resultater i indeværende sæson, så er der en imponerende stabilitet. Han præsterer på alle underlag, og det er yderst sjældent, at han smider en kamp. Efter en godkendt turnering i Nur-Sultan, hvor han tabte i semifinalen, har han haft et par uger fri. Det tror jeg, kan være nøglen for Ivashka, der har haft en travl sæson. 

Jeg kan ikke støve op, hvorfor han trak sig i Sofia, men jeg regner ikke med, at han stiller op her, hvis han ikke er på 100 procent. Hvis Ivashka er tilbage på sit topniveau som vi så omkring US Open, hvor han vandt en titel, så er dette et flot odds. 

Lodtrækningen er måske ikke den bedste, når han står til Rublev i kvartfinalen. Det var dog en udbrændt Rublev ved Indian Wells, hvilket kan betyde, at russeren måske ikke rammer sit ypperste niveau i Moskva. Rublev har haft en frygtelig lang sæson, og det er måske begyndt at sætte sine spor hos ham. Hvis det er tilfældet, så har Ivashka en fremragende lodtrækning. 

Regnskab:
Spil i alt: 73
Vundne spil: 17
Tabte spil: 56
Profit: 36,56
Tilbagebetalingsprocent: 150

Du kan læse alle eksperttips fra BetXperts ekspertpanel her.