BetXperts næstmest vindende ekspert gennem tiderne, Asger Hess-Olesen, vender tilbage med friske tennistips efter en kort pause.

Det er kun godt en måned siden, at Asger Hess-Olesen valgte at takke af som ekspert på BetXpert. Tenniseksperten havde dengang 2.140 tips under bæltet med en imponerende tilbagebetalingsprocent på 112 og knap 250 vundne units.

Hess-Olesen er dermed den historisk næstmest vindende i BetXperts ekspertpanel, så hans afgang var et stort afbræk, selvom BetXpert i Jesper Nyenstad har en anden ekstremt dygtig tennisekspert.

Nu kan vi dog mad glæde afsløre, at Nyenstad fremover vil køre parløb med Asger Hess-Olesen, der er klar til et comeback.

“Tænkepausen brugte jeg på lige at reflektere lidt og kom frem til, at skal jeg agere ekspert, så skal det være på BetXpert. Som jeg også tidligere har nævnt, så er min motivation at dele spil med brugerne, og det vil jeg gerne fortsætte med,” siger Hess-Olesen.

“Tennis og betting følger jeg med i dagligt, uanset hvad der ellers sker, så det er kun naturligt at kunne bruge det, som jeg hidtil har brugt det.”

Team 112

Med Hess-Olesen tilbage har BetXpert en herretennis-duo, som gennem en lang periode har vist, at de kan slå bookmakerne.

“Med Nyenstad og Hess-Olesen har BetXpert den med afstand stærkeste duo på det danske marked. Begge eksperter står med en tilbagebetalingsprocent på 112, og deres forskellige tilgange til bettingen gør, at de kommer til at supplere hinanden perfekt,” siger tipredaktør Jesper Helmin.

“Så jeg er ekstremt glad for, at Asger Hess-Olesen er tilbage, hvor han hører til, nemlig i BetXperts ekspertpanel,” lyder det videre. 

Asger Hess-Olesens tip er primært på herretennis, men til tider kommer der også spil på kvindetennis, hvor BetXpert netop har hentet Klaus Fuglgaard ind som ekspert.