Tirsdag aften er der møde i Champions League turneringen mellem Inter og Arsenal, og ser man på stillingen i puljen er der kun én ting som Arsenal kan bruge, nemlig en sejr.

Fire points for de fire første kampe er det magre udbytte hidtil, og da holdene senest mødtes i London blev hjemmeholdet udspillet af italienerne som kunne rejse hjem til Milano med en 3-0 sejr.

I den hjemlige liga havde Inter problemer og man skilte sig af med træner Hector Cuper der blev erstattet af Zaccheroni. Siden da har Inter så småt genfundet storformen og de sidste to kampe i Seria A er vundet med målscoren 10-0.

Men som sagt er der tale om en alt eller intet kamp for The Gunners, og hvis Henry og Co. har "løst krudt i kanonen" tirsdag aften så er Arsenal igen i år ude af Champions League turneringen før det for alvor bliver sjovt.

Hos verdens størst spillebørs Betfair* giver en sejr til Inter i øjeblikket odds 2.42. Et uafgjort udløser odds 3,35 og en sejr til udeholdet Arsenal handles til odds 3,40.

Som så mange af de andre sportsbegivenheder Betfair* dækker, kan du spille på kampen mellem Inter og Arsenal helt indtil sidste dommerfløjt.