Fredag aften er der endnu engang storkamp i den engelske Premier League med deltagelse af Arsenal - efter den meget omtalte kamp på Old Trafford i søndags, er det i dag Newcastle der står overfor Arsenal på Highbury.

Vores Premier League ekspert, Steen, har kigget grundigt på kampen og mener at der ligger der en rigtig god skilling at hente på en "overraskelse" i aftenens kampe. Bookmakerne har gjort Arsenal til alt for stor favorit, trods det faktum at de i de sidste 3 spillede kampe kun har formået at score én gang - på straffespark i 1-1 kampen hjemme mod Portsmouth for 2 uger siden.

Det betyder at man kan score et odds på over 6 hvis man tror at sidste sæsons sejr til Newcastle på Highbury kan gentages igen i år, på trods af at Newcastle ikke har fået den bedste start på sæsonen og pt. endnu er uden sejr i ligaen, men med 5-0 over Breda i UEFA Cup i onsdags er Newcastle måske på rette vej? At vinde på Highbury er i hvert fald ikke uvant for Newcastle...

Slå et slag forbi Steens analyse af kampen på http://www.betxpert.com/ekspert/eng - måske du bliver overbevist og tager chancen på et stærkt odds og et valuebet hvor bookmakerne måske - for en sjælden gangs skyld i Premier League - er gået skævt af kampens vurdering.

Kampen kan følges direkte på Canal+ Blå fra kl. 20:55, ligesom den naturligvis transmitteres på SkySports, der kan ses på udvalgte barer/cafeer i det ganske land.