Der er topbrag i Premier League denne weekend. Vi kigger på holdene og på hvem der er i form efter landskampene…

Premier League vender tilbage med et brag efter landskampspausen når Arsenal lørdag tager imod Manchester City. Gæsterne har fået den bedste pointmæssige start (6 af slagsen) og bl.a. slået konkurrenterne fra Liverpool. Arsenal har hentet fem point, men har senest haft problemer med både Everton og Leicester på udebane.

Ud over, at man er tilbage på hjemmebane, kan The Gunners lune sig ved tanken om, at man allerede har slået Manchester City en gang denne sæson: nemlig i Community Shield, hvor London-holdet vandt 3-0.

Men hvem vinder denne gang? Her er oddsene på kampen:

Arsenal Uafgjort Manchester City
2,90 3,50
2,44
Betfair
Bet365
Betfair

Trupnyt og varme målskytter

Det er Arsenal, der er hårdest ramt på skadesfronten med førsteangriber Olivier Giroud fortsat ude sammen med Theo Walcott og Serge Gnabry. Midtbanedynamoen Aaron Ramsey pådrog sig en skade for Wales over weekenden og er tvivlsom. Det er ikke utænkeligt, at nyindkøbte Welbeck starter inde.

Hos Manchester City er Pablo Zabelate, Fernando og Stevan Jovetic alle tvivlsomme. Det kan betyde debut til den tidligere Arsenal-spiller, Bacary Sagna.

Hvem skal så finde vej til målet i opgøret? Sergio Aguero fik 83 minutter for Argentina i venskabskampen mod Tyskland, som sydamerikanerne vandt 4-2 - med Aguero på tavlen. Edin Dzeko var også på banen for Bosnien mod Cypern, men fandt ikke vej til målet.

Det gjorde Arsenals Danny Welbeck til gengæld mod Schweiz, og dét endda to gange, så måske han er et bud på en målscorer i kampen?

Arsenal-Man City: Første målscorer

Sergio Aguero 5,50
Unibet
Edin Dzeko 7,00
Ladbrokes
Stevan Jovetic 7,50
Betsafe
Alexis Sanchez 7,50 Betsafe
Danny Welbeck 8,00 Betsafe
Yaya Sanogo 9,00
Bet365
Yaya Toure 9,00 Ladbrokes
Aaron Ramsey 9,00 Bet365
Lukas Podolski 9,50 Betsafe