Danmark spillede den vel nok bedste landskamp under Åge Hareide, da de fredag slog gruppens førerhold, Polen, med hele 4-0. Nu venter en på papiret lettere opgave mod Armenien, men presset er på danskerne og vi har kigget på oddsene på kampen.

Danskerne fik et stort moralsk boost med sejren over Polen, og nu tales der for alvor om VM i Rusland rundt omkring i det danske land. Der venter dog fortsat 3 kampe i kvalen, mandag er den på papiret nemmeste, når Danmark gæster Armenien.

Her er kravet en sejr, og fortsætter danskerne spillet fra i fredags, så burde det heller ikke være et problem. Men Danmark har svinget i niveau under Åge Hareide, og Armenien har tidligere voldt Danmark store problemer.

Vi har taget et kig på oddsene på nogle af de store markeder på denne vigtige danske kamp.

Danmark er store favoritter trods udebanen

Ser man nærmere på oddsene på 1X2-markedet, så har bookmakerne gjort Danmark til ret store favoritter mod et armensk landshold, som vi kun slog 1-0 i det omvendte opgør i Parken, og som man spillede 0-0 i Armenien for 2 år siden.

Mandag 4. september klokken 18.00: Match Center

Armenien Uafgjort Danmark
8,50 4,60 1,48
Danske Spil
NordicBet
Jetbull

Læs også info-analysen på kampen her.

Bookmakerne er uenige om antal mål

De seneste 4 indbyrdes opgør er kun endt med sammenlagt 5 mål, men alligevel forventer nogle bookmakere en mere målrig affære.

Danmark er det hold i gruppen, der har lukket færrest mål ind med blot 6 mål i 7 kampe, og de viste mod Polen, at angrebsspillet godt kan fungere.

Armeniens kampe har snittet lige over 3 mål pr. kamp, men kun 4 ud af deres 7 kampe er endt med over 2,5 mål - samme antal af danskernes kampe er endt over 2,5 mål.

Bookmakerne er ikke helt enige om, hvorvidt der kommer over eller under 2,5 mål i kampen

Over 2,5 mål Under 2,5 mål
1,95 1,96
Unibet
Bet365

Kommer samme spillere på måltavlen som mod Polen?

Mod Polen kom 4 danskere på måltavlen, og mens Delaney scorede sit første landskampsmål, så havde de 3 øvrige prøvet det nogle gange før.

Hvis man tror på, at Delaney igen åbner ballet, så kan man hente 8,35 hos Danske Spil*, mens det giver odds 4,60 hvis blot han scorer i løbet af kampen.

Der kan hentes følgende odds på mål fra målscorerne mod Polen:

Kamp

Første målscorerScorer i kampen
Thomas Delaney 8,35
Danske Spil
4,60
Danske Spil
Andreas Cornelius 5,30
Danske Spil
2,90
Danske Spil
Nicolai Jørgensen 5,00
Danske Spil
2,60
Danske Spil
Christian Eriksen 6,50
Bet365
3,20
Danske Spil