Ganske som ventet blev det "Knightkiller" der løb med april måneds førstepræmie, efter en solid føring på opløbsstrækningen. "Shooter" kunne intet stille op, men fik køligt kørt sin andenplads i hus, mens "Pingo" og "Bahne" begge med et kryds i mandagens tyske sekunda-kamp fik kæmpet sig frem på de præmierede pladser. På aprils femteplads finder vi "masterp" som lige holdt skindet på næsen med Readings sejr over Newcastle.

Præmierne for april fordeler sig således:
1. 1.200 DKK - knightkiller 12,25 p
2. 800 dKK - shooter 9,94 p
3. 500 DKK - Pingo 8,95 p
4. 300 DKK - Bahne 8,05 p
5. 200 DKK - masterp 7,71 p

Alle vindere vil blive kontaktet direkte af BetXpert.

Ugekonkurrencen

I OddsXpert konkurrencen er det vigtigt at være på tæerne. Hvis man agter at blande sig helt fremme hvor det er sjovt at være med, skal man ikke forvente at komme sovende til titlen. Dette måtte den forgangne uges nummer to i dén grad sande, da han tog sig den frihed at holde weekend. I hvert fald afgav "fishbone" hverken tip lørdag eller søndag, og på trods af at han havde 9,25 point før weekenden, måtte han bide i det sure æble. For bagfra kom "madsen_83", der med en flot luring af Bayern Münchens chok-nederlag lørdag til 6,00 strøg forbi på opløbet.

For sin sejr belønnes "madsen_83" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

En ny månedskonkurrence er netop startet - kom og vær med fra starten, og kæmp med om præmierne. Du kan deltage i konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.