Bet24 har valgt at give alle de kunder, der har spillet på Annette Heick og Thomas Evert Poulsen som vinder af dette års ”Vild med dans”, deres indsats tilbage! Dette skyldes problemerne i forbindelse med SMS afstemningen i det seneste program, hvor favoritparret måske fejlagtigt blev sendt hjem.

- Heick og Evert var Bet24’s forhåndsfavorit og også det mest spillede par blandt Bet24’s kunder. Da Bet24 sætter fair play i højsædet, har vi valgt at lade tvivlen komme disse kunder til gode, hvorfor de har fået deres indsatser tilbage, siger Marketingchef for Bet24 Carl Eliasson.

- Da det fantasktiske program Vild Med Dans efterhånden er gået hen og blevet et folkeeje, hvilket vi også har kunnet mærke på antallet af væddemål på programmet, synes vi på Bet24, at det er mest fair overfor vores kunder at tilbagebetale deres indsatser, idet der er sået tvivl om resultatets troværdighed, siger Marketingchef for Bet24 Carl Eliasson.

Det populære TV-program fortsætter naturligvis trods problemerne, og Bet24 tilbyder selvfølgelig odds helt frem til finalen. Oddssætternes nye favoritpar er Simon Matthew og Viktoria Franova til odds 2, mens Master Fatman og Mie Moltke er de største outsidere. Et spil på Fatman og Moltke giver pengene hele 40 gange igen. Odds på de seks tilbageværende dansepar fra Bet24:

Simon Matthew og Viktoria Franova, odds 2

Anna David og René Christensen odds 2,50

Christina Roslyng og Steen Lund odds 8

Nikolaj Christensen og Soffie Dalsgaard odds 8

Ole Olsen og Marianne Eihilt, odds 25

Master Fatman og Mie Moltke odds 40