Sponsoreret indhold fra NordicBet

FC København har et akut problem i angrebet efter Andreas Cornelius' alvorlige ankelskade mandag aften. Ifølge bookmakeren NordicBet* står profiler som Kasper Kusk, Lasse Vibe og Uffe Bech klar til at snuppe pladsen i front for løverne.

Der kan gå helt op til et år, før stjerneangriberen Andreas Cornelius igen kan vise tænder i angrebet for FC København. Så længe kan løverne ikke vente på at få en spydspids fra øverste hylde, lyder vurderingen fra bookmakeren NordicBet*, der forventer en aftale med et nyt topnavn allerede til sommer. Øverst på listen over favoritter finder man landsholdsnavne som Kasper Kusk, Lasse Vibe og Uffe Bech.

"FC København har haft offensive problemer gennem hele sæsonen og står uden et klart andetvalg til Cornelius. Hvis københavnerne skal fastholde ambitionerne om at fravriste FC Midtjylland tronen og holde Brøndby bag sig, skal der købes ind ved først givne lejlighed," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der tror mest på en erstatning fra det nordiske marked, hvor spillerne er til at betale.

Er der ikke råd til en skarpretter på internationalt topniveau, vil FC København sandsynligvis gå efter offensive midtbanespillere eller angribere, som kan lejes i en kortere periode indtil Cornelius er tilbage.

"Vores favoritter er offensive danske landsholdsspillere, som endnu ikke er at finde i en stor international klub. Blandt dem er Kasper Kusk, Lasse Vibe og Uffe Bech, der alle har den fornødne kvalitet og er til at betale. Et spændende bud kunne også være Viktor Fischer, som har brug for spilletid efter en lang skadespause i Ajax. Han kunne måske overtales til en lejekontrakt på f.eks. et år," siger Tonni Munk Jensen.

Selv om Nicklas Bendtner længe har været sat i forbindelse med FC København, er han langt nede på NordicBets favoritliste, da landsholdsprofilens lønkrav efter alt at dømme stadig er for højt.

Hvem henter FC København i sommerens transfervindue?

Kasper Kusk: odds 3.10

Lasse Vibe: odds 4.20

Uffe Bech: odds 6.75

Mohammed Abdellaoue: odds 8.75

Viktor Fischer: odds 10.00

Mohamed Elyounoussi: odds 13.00

Marcus Berg: odds 13.00

Ola Toivonen: odds 13.00

Martin Braithwaithe: odds 13.00

Nicklas Pedersen: odds 20.00

Markus Rosenberg: odds 20.00

Nicklas Helenius: odds 20.00

Nicklas Bendtner: odds 20.00

Simon Makienok: odds 30.00

Find NordicBets odds under Fodbold - Danmark - Specialspil