Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Det bliver tæt løb mellem Alex og gruppen Clifforth og Hein for at overleve fredagens X Factor, mener Danske Spil*.

Løbet er rigtig tæt i både top– og bundfeltet i årets X Factor, hvis man spørger oddssættere og spillere hos Danske Spil*.

Efter Mette Lindbergs unge charmetrold Mads Christian røg ud, er der nu kun fem deltagere tilbage i årets X Factor, og på fredag skal endnu en deltager eller gruppe forlade programmet efter at have sunget en af David Bowie legendariske sange.

- Blandt oddssætterne hælder vi mest til, at det er Alex, der forlader programmet fredag. Men vores spillere tror, at det bliver gruppen Cliffort og Hein som ryger. Så det er svært at vide helt sikkert, hvem af de to det bliver, men både Cliffort og Hein og Alex er nok at finde i farezonen fredag, siger oddsansvarlig Peter Emmike hos Danske Spil*.

Der er også tæt løb i den anden ende af skalaen. Her er forhåndsfavoritten Reem langsomt ved at blive indhentet af søskende-duoen Embrace. Reem giver i denne uge pengene 1,85 gange igen, hvis hun vinder og Embrace giver pengene 2,20 gange igen, hvis de vinder.

-Langsomt, men sikkert har de to Angola-søstre fra Embrace arbejdet sig ind på Reems forspring som oplagt vinder. Deres optræden er sikker og imponerende, og det har et rigtigt stort vinderpotentiale, siger Peter Emmike, og fortsætter:

-Det betyder dog ikke, at man skal dømme Reem ude. Hun er stadig favorit til at vinde X Factor, men det er en uge, hvor der er lagt op til duel både i toppen og bunden af skalaen.

Spil på X Factor hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark

X Factor – Hvem stemmes ud d. 18. marts?

Alex                                     odds 2,35

Clifforth & Hein                     odds 2,35

Andrew Murray                     odds 4,00

Embrace                              odds 28,00

Reem                                  odds 30,00

X Factor – Hvem vinder?

Reem                                 odds 1,85

Embrace                             odds 2,20

Andrew Murray                    odds 13,00

Alex                                   odds 18,00

Clifforth & Hein                    odds 18,00