Søndag markerede sidste runde i vores Premier League Challenge konkurrence, og den endte med et tronskifte i toppen af stillingen. Vi kårer vinderne.

Efter at have ligget lunt i svinget gennem hele konkurrencen, måtte brugeren Mummies på sidstedagen strække våben og afgive 1. pladsen i vores store Premier League konkurrence, arrangeret i samarbejde med Betfair*.

Brugeren Albani, som inden sidste runde lå lige udenfor de præmiegivende placeringer, havde som en af de eneste i toppen satset tungt på en pointdeling mellem FCK og FCM i Parken - sådan sluttede det, og dagens højest udløste odds blev altså afgørende for konkurrencen.

Albani kan nu glæde sig til en oplevelse på VIP-klasse, når han i påsken tager en ledsager med til Emirates Stadium i London og skal overvære topbraget Arsenal-Manchester City. Vi ønsker tillykke til Albani, og ønsker ham en rigtig god tur!

Topstillingen i konkurrencen:

1. Albani 43,65 p. (Præmie: VIP-rejse til Emirates)

2. jancker 39,46 p. (Xbox 360, 250Gb)

3. Mummies 38,93 p. (500 kr. hos Gavekortet.dk)

4. octagon 37,53 p. (500 kr. hos Gavekortet.dk)

5. PPvC 31,23 p. (500 kr. hos Gavekortet.dk)

Se den fulde slutstilling her: http://www.betxpert.com/challenge/premier-league-challenge/stilling/samlet

Alle vindere kontaktes direkte af BetXpert snarest med henblik på udlevering/udbetaling af præmier.

Vi håber at de 131 deltager har fundet konkurrencen fornøjelig. Og lad os benytte lejligheden til at opfordre til at byde ind med kommentarer til formatet, varigheden, osv., så vi ved hvad deltagerne fandt godt, og hvad der evt. var mindre godt.

NB: Pga. svigt i automatikken er den endelige slutstilling først blevet opgjort mandag formiddag. Den stilling der fremgik af konkurrence-siderne fra søndag aften og frem til mandag formiddag har således ikke været den endelige stilling, da den ikke indeholdte alle resultater fra weekendens kampe.