BetXperts forum har været et bi-stade af summende aktivitet de seneste måneder, og især i januar. Det er derfor en fornøjelse at kunne uddele præmier til 5 brugere der har en stor del af æren for både den høje kvalitet og den høje frekvens i forum-indlæggene.

De 5 mest aktive forum-brugere i januar var Steinmejer, Wahlen, Jacocio, bixer og ThomasRune. De vil snarest blive kontaktet af BetXpert med henblik på at få hver 300 DKK indsat på en personlig spillekonto hos Betandwin.

Vi siger dem mange tak for deres bidrag til at gøre BetXpert forum endnu mere levende og dynamisk, og håber at andre vil give dem kamp til stregen når vi ved februars udgang atter skal uddele præmier til de aktive forumbrugere.

De 5 x 300 DKK, sponsoreret af Betandwin, uddeles til de forum-brugere som i løbet af måneden har bidraget med konstruktive indlæg i flest debat-tråde i BetXpert.com forum. Ved lighed mellem flere brugere vil det være det totale antal indlæg i løbet af måneden der bestemmer fordelingen af indlæg.


Ugevindere

Ialt kaster vores forum-sponsorat fra Betandwin 2.300 kr af sig hver måned til både debat-ivrige og heldige brugere af vores forum.

I løbet af januar har vi i forum-konkurrencen udtrukket 4 uge-vindere, som alle har modtaget 200 kr. på en Betandwin-konto. Betandwin stiller hver uge stiller dette beløb på højkant til lodtrækning blandt alle forumbrugere med konstruktive indlæg i mindst 3 tråde i forum i løbet af ugen.

Uge-vinderne i januar har været:

Uge 1: Nissen
Uge 2: Siv
Uge 3: grisefod
Uge 4: rsmadsen

Stort tillykke til de 4 uge-vindere!

Besøg BetXpert forum - jo mere du debatterer, des større chance for at vinde en præmie :-)

Forum kan findes hér - hvor man også kan læse de nærmere regler for konkurrencen:
http://www.betxpert.com/forum