Rygter, sladder og andet godt har kronede dage i sportsverdenen. Ikke mindst i fodbolden, hvor transfer-karrusellen vanen tro snurrer meget hurtigt for tiden: Hvem skifter – og hvorhen?

Spekulationerne om mange topspillere får frit løb i disse dage og Unibet* har som den eneste sat odds på alle de store navne – og deres mulige fremtidsplaner.

Brasilianske Adriano er ikke 100% lykkelig i Inter – og der er odds 3,00 på at han skifter til enten Barcelona eller Real Madrid; Forlader Carlos Tevez West Ham er der 4.00 på Manchester Utd, 5,0 Inter, 8,0 Liverpool. Og så 2,25 på at han bliver hos The Hammers.

Cristiano Ronaldo lader ikke til at skulle forlade Old Trafford – men Unibet* giver 15 gange penge hvis han alligevel skifter til Real Madrid inden 1.september – og 50 gange hvis det bliver Chelsea! Og apropos Chelsea: Didier Drogba giver 1,12 for at han bliver i London – men 8:1 på at næste arbejdsgiver bliver Real Madrid. Der 7:1 på at Frank Lampards arbejdsgiver i næste sæson hedder FC Barcelona – og 5:1 på at Ronaldinho modsat skulle finde på at forlade Catalonien og være at finde i AC Milan i næste sæson – og 5:1 på at Samuel Eto’o er sammesteds.

Rygterne vil have Fernando Torres til Liverpool. Holder de stik er der 5 gange pengene på det væddemål. Endelig har Johan Elmander måske også udsigt til nye udfordringer. Der er 10:1 på at han finder dem hos Lyon – og samme odds på, at svenskerens næste job ligger hos Juventus.

Netop nu er over 30 spillere ”i spil” hos Unibet* – og da hver dag byder på nye spekulationer, følger oddsene naturligvis lige efter.

Se den dagligt opdaterede liste på www.unibet*.com