Daniel Agger til Liverpool i en rekordhandel er ugens sportsnyhed, og da handlen nu er officiel, er de første bud på, hvordan det kommer til at gå ham i forårssæsonen på markedet.

Der er stor tillid til, at Aggers talent vil række langt i en af de allerstørste klubber i England og det afspejler sig i odds-sætningen. I følge BET24.com er det således meget sandsynligt, at Daniel Agger kommer til at starte inde i mere end fem kampe (odds 2,00), samt at han scorer i sin første halvsæson (odds 4,00).

Af store titler som Daniel Agger kan komme til at fejre med klubben i 2006 giver Bet 24 odds 15 på, at han vil være med i startopstillingen i mindst en af finalerne. Og ellers er det mest sandsynligt, at Liverpool kan vinde den prestige-fyldte FA Cup med Odds 7,00. Af de to øvrige turneringer som Liverpool deltager i, anses det for mest sandsynligt, at Liverpool vinder Champions League, mens det engelske mesterskab virker noget mere usandsynligt i denne sæson. På trods af den nuværende tredjeplads.