Sponsoreret indhold fra NordicBet

Vejle har store ambitioner om Superliga, men klubben har fået en katastrofal start på sæsonen i NordicBet* Ligaen. Bookmakeren NordicBet* har træner Tonny Hermansen som storfavorit til en fyring. Vurderingen er, at et nederlag i morgendagens opgør mod AGF kan blive den berømte dråbe.

En placering i bunden af rækken med blot en enkelt sejr i otte kampe svarer næppe til Vejle-ledelsens forventninger. Klubben har et mål om oprykning til Superligaen senest i sommeren 2016, men lige nu virker det mildest talt urealistisk. Mens de fleste af forhåndsfavoritterne spiller med i toppen af NordicBet* Ligaen, er Vejle - der i parentes bemærket er en fuldtidsprofessionel klub - faldet helt sammen. Senest blev det 0-3 i Horsens, og taber den hæderkronede klub også til AGF i morgen, har bookmakeren NordicBet* svært ved at se, hvordan træner Tonny Hermansen kan blive siddende i sædet. Bliver han fyret som den første i landets næstbedste række, er der blot odds 1,80 at hente hos NordicBet*.
Næste kandidat er helt oppe i odds 5,00.

"De fleste hold i NordicBet* Ligaen har egentlig fået en sæsonstart som forventet. Der er pil opad til Vendsyssel og Skive, mens trænersæderne i specielt Vejle og Fredericia begynder at blive lidt varme.
Resultaterne lever slet ikke op til ambitionerne i de to klubber," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der i Vejle kan få øje på næsten alle ingredienser til en trænerfyring.

"Efter sejr i den første kamp er det nu blevet syv kampe i træk uden fuld gevinst. Vigtigst af alt ser det i øjeblikket ud som om, at spillerne har mistet troen på, at de kan vinde. Der er alarmerende
tendenser i spillet og attituderne, og bliver det ikke ændret lynhurtigt, så ligner det en snarlig fyreseddel til træner Tonny Hermansen," vurderer Tonni Munk Jensen.

Hvilken træner fyres som den første i NordicBet* Ligaen?

Nordicbet* odds
Tonny Hermansen, Vejle 1,80
Nicolai Wael, Fredericia 5,00
Anders Theil, Roskilde 6,50
Carit Falch, Brønshøj 6,50
Thomas Nørgaard, AB 6,50
Bo Henriksen, Horsens 10,00
Henrik Pedersen, HB Køge 10,00
Jack Majgaard, Lyngby 16,50
Jakob Michelsen, Skive 30,00
Auri Skabalius, Viborg 30,00
Ove Christensen, Vendsyssel 45,00
Morten Wieghorst, AGF 45,00

Find spillet på NordicBet* under Odds - Fodbold - Danmark - Sæsonspil