Sponsoreret indhold fra NordicBet

Kriseramte AGF er på udkig efter en ny sportschef efter den ventede fyring af Brian Steen Nielsen. Bookmakeren NordicBet har Sønderjyskes Ole Nielsen som favorit, mens Randers-direktør Jacob Nielsen omtales som bestyrelsens drømmekandidat.

Der spekuleres heftigt i navnet på AGF's nye sportschef, efter at det i går blev meddelt, at Brian Steen Nielsen er fortid i klubben. Bookmakeren NordicBet har samlet trådene og præsenterer her
favoritfeltet, som - med en enkelt undtagelse - udelukkende består af kandidater med erfaring fra Superligaen.

Den nye mand på posten skal bygge et helt nyt hold op og samtidig sælge projektet AGF til potentielle investorer. Den opgave varetages bedst af en kandidat med ballast fra en lignende stilling, og ifølge NordicBet har AGF blikket stift rettet mod Sønderjyske og Randers. Hvis Ole Nielsen kan lokkes til Aarhus, er der odds 2,50 at hente hosNordicBet, mens Randers-direktør Jacob Nielsen giver pengene 3,50 gange igen.

"Man skal have nogle specielle kompetencer for at kunne bestride sportschef-stillingen på fornuftig vis, og det er ikke en position, hvor man som organisation ønsker at tage chancer. Derfor virker det
oplagt, at AGF kigger på de sportschefer, som allerede har bevist deres værd, og som enten står uden job eller kunne være interesseret i at bygge en storklub op fra bunden. Ole Nielsen og Carsten V. Jensen er ledige på markedet, mens Jacob Nielsen nok er bestyrelsens drømmekandidat. Han kan dog næppe lokkes væk fra Randers," lyder vurderingen fra NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Gamle AGF-koryfæer er også at finde på listen over mulige emner, men kun Martin Jørgensen er umiddelbart et realistisk bud på en ny sportschef.

"Martin Jørgensen har navnet, kompetencerne og sikkert også kontakterne i orden. Spørgsmålet er, om han selv ønsker et sådan job, og det tvivler vi stærkt på. Marc Rieper vil være et sats, som man nok ikke er villig til at foretage lige nu, og Stig Tøfting vil ganske vist være et friskt, men nok også lettere usandsynligt valg," siger Tonni Munk Jensen.

Hvem bliver ny sportschef i AGF?

Ole Nielsen 2,50

Jacob Nielsen 3,50

Carsten V. Jensen 4,50

Martin Jørgensen 7,00

Jacob Gaxe Gregersen 10,00

Ole Bjur 12,50

Michael Schjønberg 12,50

Jan Laursen 12,50

Kim Brink 15,00

Kim Poulsen 15,00

Marc Rieper 15,00

Michael Gravgaard 15,00

Jacob Krüger 25,00

Anders Bjerregaard 40,00

Jens Ørgaard 50,00

Jesper Grønkjær 50,00

Stig Tøfting 50,00

Poul Hansen 100,00

Frank Arnesen 200,00


Find spillet på NordicBet*.dk> under Sport - Fodbold - Danmark - Special Bets