Sponsoreret indhold fra NordicBet

Midt i den aarhusianske oprykningsfest drypper NordicBet malurt i bægeret. Bookmakeren tror, at Wieghorsts tropper får det overordentlig svært i Superligaen og har AGF'erne som nedrykningsfavoritter.

Efter Vejles choksejr over Lyngby 2. Pinsedag, kunne spillere og fans i AGF lade champagnepropperne sprænge og fejre oprykningen. Skeler man til NordicBets vurdering, skal aarhusianerne dog ikke feste for længe. Tilværelsen som Superliga-hold kan nemlig vise sig at blive kortvarigt.

Bookmakeren betaler i øjeblikket pengene beskedne 1,95 gange igen for, at AGF ender på en nedrykningsplads i den kommende sæson. Dermed er det aarhusianske fodboldflagskib favoritter til den tvivlsomme ære sammen med oprykningskollegerne fra Viborg. 

"Ved tidligere oprykninger har AGF haft gode odds for overlevelse, fordi klubben har pengene og potentialet til at spille Superliga. Men denne gang kan vi simpelthen ikke forsvare at give dem bedre overlevelseschancer end rutinerede og hårdtarbejdende hold som SønderjyskE og Hobro", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og uddyber:

"Trods oprykningen fra 1. Division, så har AGF's defensiv sejlet hele sæsonen. Den slags bliver straffet i Superligaen. Derudover forholder vi os stærkt tvivlende til, om Wieghorst er den rigtige træner til at føre holdet gennem en hård bundkamp. Han ønsker at spille offensivt, boldbesiddende fodbold. Det bliver en ekstremt vanskelig spillestil at praktisere med den nuværende trup."

Rykker holdet ud af Superligaen 2015/2016?

AGF 1,95
Viborg 1,95
Sønderjyske 2,10
Hobro 2,10
FC Nordsjælland 8
OB 12
Esbjerg 12
Randers 25
AaB 40
Brøndby 300
FC Midtjylland 500
FC København 750

Find spillet på www.NordicBet.dk NordicBet*.dk> under Fodbold - Danmark - Sæsonspil