Vi nærmer os afslutningen på de europæiske kvalifikationsrunder og skal have fundet holdene til gruppespillet - klarer FCK skærene?


Tirsdag byder på både Europa League og den lidt tungere Champions League. I førstnævnte turnering skal tyske VfB Stuttgart forsvare sin 2-0 føring når man rejser til Rusland og Dynamo Moskva.

I Champions League skal vi have afviklet fem kampe, hvoraf vi har analyser klar til tre af dem. I Italien får Udinese besøg af portugisiske Braga, i en kamp der meget vel kan blive fattig på mål. Steffen de Vries anbefaler et spil på under 2,5 af slagsen.

I Belgien møder Anderlecht cypriotiske AEL Limassol, der klarede 2-1 hjemme på øen. Jens Bøye har fundet et spændende spil og anbefaler et tip på 0-0 ved pausen i en kamp hvor cyprioterne nok kommer med en defensiv indstilling og hjemmeholdet ifølge træneren vil spille tålmodigt.

Panathinaikos er på en svær opgave når man får besøg af Malaga, der dominerede den første kamp og vandt 2-0. Læs en info-analyse af kampen her.

Onsdag sker det så; FCK skal forsvare (en lidt heldig) 1-0 føring fra Parken mod det stærke franske mandskab fra Lille. Københavnerne stod dog godt på midtbanen og i forsvaret, og Jens Bøye ser muligheder for, at det også bliver tilfældet i det franske. Han anbefaler derfor et asian +1 spil på FCK.

Torben N. Sørensen har også haft kigget på onsdagens CL-kampe og fundet to spilobjekter. Læs dem her:

20:45 Celtic-Helsingborg (Asian: Hel +1) 2 1,98

20:45 CFR Cluj-Basel (Asian 0:0) 2 2,00

Torsdag er der et omfattende Europa League-program, hvor bl.a. AC Horsens og FC Midtjylland skal i ilden. Vi har over en håndfuld analyser på tegnebrættet så hold et godt øje med siden i de kommende dage!