Sponsoreret indhold fra Betsafe

NFL-stjernen Adrian Peterson er blevet suspenderet for resten af sæsonen, hvilket har fået spilleren til at overveje sin fremtid i sporten. Betsafe er dog overbeviste om, at A.P. allerede i næste sæson er tilbage på banen.

Adrian Peterson har længe været en af NFL's største stjerner, men i år har fokus været på spillerens opførsel udenfor banen. En anklage for børnemishandling resulterede i en længerevarende karantæne, og efterfølgende annoncerede Peterson, at han overvejer et karrierestop. 

Betsafe tvivler dog på, at det bliver tilfældet. Bookmakeren forventer at se Adrian Peterson tilbage i en NFL-arena allerede næste sæson, hvilket belønnes med odds 1,44.

"Vi tror, at det er tomme trusler, når Peterson siger, at han overvejer karrierestop. Han er kun 29 år og har derfor mange kilometer tilbage i tanken. Derudover er der ingen tvivl om, at han ønsker at blive husket for sine præstationer på banen. Lægger han støvlerne på hylden nu, så vil retssagen stå som en skamstøtte over en ellers fantastisk karriere", siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Spiller Adrian Peterson i næste NFL-sæson?
Ja 1.44
Nej 2.40

Kommer Adrian Peterson nogensinde til at spille i NFL igen?
Ja 1.18
Nej 5.00

Find spillet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Amerikansk fodbold - NFL - NFL Player Specials