Sponsoreret indhold fra NordicBet

Med et forspring på otte point ned til Vejle på fjerdepladsen ligner Horsens en sikker oprykker til Superligaen. I august kunne en Horsens-oprykning ellers spilles til odds 20.

Efter en katastrofal sæsonstart, der bød på tre nederlag på stribe, var der ikke mange, som regnede AC Horsens for en seriøs oprykningskandidat. Heller ikke NordicBet* havde stor fidus til Bo Henriksens tropper. Bookmakeren var i august villig til at betale pengene hele 20 gange igen for en gul oprykning. I dag er samme odds nede i mikroskopiske 1,03.

"I starten af sæsonen vurderede vi Horsens til at være et meget ordinært hold. Forsvaret sejlede, og midtbanen manglede kreative kræfter. Alt tydede på, at Bo Henriksens job hang i en tynd tråd. 1-0-sejren over Roskilde i midten af august blev dog et vendepunkt. Holdet har ikke set sig tilbage siden, og vi har løbende måttet nedjustere oddsene kraftigt", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Sejren over Roskilde blev anledningen til en forrygende sæson for Den Gule Fare, der efterfølgende vandt 15 af de følgende 24 kampe. Kun tre gange i samme periode er holdet gået fra banen med et nederlag.

"Holdet spiller præcis, som Bo Henriksen ønsker det. De har en god organisation, masser af gejst, og så er de stærke på standardsituationer. Det er en klassisk opskrift på overlevelse i Superligaen. Hvis de gør arbejdet færdigt og rykker op, så bliver det et ekstremt interessant hold at følge i næste sæson", siger oddssætteren.

Hvilke hold rykker op i Superligaen? 

Lyngby           1.01

AC Horsens    1.03

Silkeborg        1.10

Vejle              4.80

Vendsyssel     19.50

Fredericia       30.00

HB Køge         75.00

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Fodbold - Danmark - Sæsonspil

For yderligere information kontakt:

Thomas Holm, pressechef NordicBet*

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Meddelelsen er udsendt af:

NordicBet*, Betsson Group

Flæsketorvet 26-28, 1. sal 1711 København K

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Internet: http://nordicbet.dk