Tre år i streg har Christian Eriksen vundet prisen som årets fodboldspiller i Danmark, men det bliver næppe til en fjerde triumf i denne omgang. Danske Spil* har gjort Kasper Schmeichel til pæn favorit.

De seneste tre år har Christian Eriksen vundet prisen som årets fodboldspiller i Danmark, men det ligner ikke en fjerde triumf i streg, vinderen igen skal kåres i starten af januar måned.

Således har bookmakeren Danske Spil* gjort Kasper Schmeichel til den helt store triumf, og årsagen skal naturligvis findes i hans flotte sæson, hvor han sammen med Leicester hentede det engelske mesterskab.

"Vi vurderer, at Kasper Schmeichel er det helt oplagte valg. Leicester-keeperen har haft en forrygende sæson med et overraskende og flot engelsk mesterskab samt flere flotte præstationer på landsholdet," siger oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike i en pressemeddelelse.


"Samlet set gør det, at Kasper Schmeichel i år vinder titlen som årets fodboldspiller til odds 1,60."

Foruden mesterskabet har Kasper Schmeichel i slutningen af 2016 også spillet solidt i Champions League-kampene, og selvom han har døjet lidt med småskader i de sidste måneder af kalenderåret, så bør det ikke få den store påvirkning på resultatet.

Delaney og Jørgensen presser sig på

Foruden Christian Eriksen og Kasper Schmeichel tæller årets felt FCK-spilleren Thomas Delaney, Feyenoord-målscoreren Nicolai Jørgensen og Gladbachs store forsvarstalent, Andreas Christensen.

Det er således slet ikke givet, at det er Christian Eriksen, der skal snyde Kasper Schmeichel.

Prisen gives typisk til udenlandsprofiler, men Thomas Delaney må ikke undervurderes i dette selskab. FCK-profilen har udviklet sig markant i de seneste par år, og er efterhånden blevet en af FCK-holdets allerstørste profiler, ligesom han så småt er ved at blive en etableret del af landsholdstruppen.

Hans tidligere holdkammerat, Nicolai Jørgensen, har også haft et fint 2016. Jørgensen vandt mesterskabet med FCK, inden han skiftede til Feyenoord, hvor han har bombet løs i den første halvdel af sæsonen. Han er også blivet en væsentlig del af landsholdstruppen. Dog uden at cementere sig som den store målscorer - endnu.

Den sidste er Andreas Christensen, der anses som en af de større forsvarstalenter i fodboldens verden, men sandsynligheden er næppe alt for stor for Christensen - endnu.

På trods af de kapable bejlere til titlen, så er det dog lidt svært at se, hvordan Kasper Schmeichel med et engelsk mesterskab i ryggen kan overses. Odds 1,60 virker i den kontekst som et fint odds. Men lad os gerne få lidt debat om værdien i dette spil.

Årets fodboldspiller kåres af Spillerforeningen

Find spillet her

Gå til spillet via dette link Danske Spil*

Find det under Underholdning -> Danmark

Odds på vinderen af årets fodboldspiller 2016

Bedste odds Bookmaker
Kasper Schmeichel 1,60
Danske Spil
Thomas Delaney 5,00
Danske Spil
Nicolai Jørgensen 5,00
Danske Spil
Christian Eriksen 6,00
Danske Spil
Andreas Christensen 16,00
Danske Spil

Spilstop 7. januar 2017, kl. 20.