Endelig er vi ved at være klar til det længe ventede VM i fodbold 2010 i Sydafrika. Og for at sikre at det kommer i gang i fin stil, har vi sikret os at det første spil er på husets regning.

Dette skal forstås sådan at det første kombinations-spil du laver på fredagens VM-kampe er risikofrit. Taber du, refunderer vi dit spil op til 100 DKK.

Herunder kan du læse om hvordan du skal gøre for at benytte tilbuddet, samt dets betingelser.

Held og lykke!

Få dit risikofrie spil hos Betsafe

1. Spil en double (eller mere) på en kupon der indeholder begge fredagens åbningskampe ved VM for en indsats på op til 100 danske kroner. Du er selvfølgelig velkommen til at satse mere, men får kun refunderet indsatsen op til 100 kr.

2. Send en e-mail til [email protected] efter kampene hvis dit første spil ikke gav gevinst. Vær sikker på at du både skriver dit brugernavn og kuponens/slip-ID i emne feltet på denne mail. Du kan finde kuponens slip ID i ”min konto -> spil historie”.

3. Vores kundesupport vil herefter refundere dit spil så hurtigt så muligt. Men vær opmærksom på at ved sådanne kampagner kan vi have meget travlt så vi beder jer om at være lidt tålmodige i denne proces.

Regler og vilkår

1. Kun den første kombi/double du laver på morgendagens to åbningskampe vil gælde i denne kampagne.

2. Tilbudet må kun benyttes 1 gang pr. kunde.

3. Tilbuddet er kun gyldigt for 1 spil konto pr. husstand.

4. Tilbudet gælder for både nye og gamle kunder.

5. Krav på refundering skal være os i hænde på mail inden søndag d. 13. juni kl. 23:59. Krav om refundering indgivet efter dette tidspunkt behandles ikke.