Vi har en stor EM-sommer foran os, og vores eksperter har været hurtigt ude med masser af gode spil. Vi tager et kig på en håndfuld af de mest interessante.

Portugal har et af slutrundens mest rutinerede mandskaber, og det kan være nu eller aldrig for Cristiano Ronaldo, hvis den levende legende skal hente et EM-trofæ med sit land. Estadisticas kan sagtens se portugiserne løftet trofæet til et fornemt odds.

Åbningskampen er altid genstand for stor opmærksomhed, og Jens Bøye har taget matchen under luppen. Der er mangler i både Frankrigs og Rumæniens defensiv, så der kan snildt blive scoret en håndfuld mål.


Hos 888sport* findes der mange specialodds, og Frank Pilantra har taget et kig på et af dem. Han forventer generelt set en taktisk og målfattig slutrunde og spiller på mellem 121 og 140 EM-mål i de 51 kampe. Læs nærmere om det spændende spil her.

Irland havde problemer med at score mål i kvalifikationen, og da de samtidig er havnet i en svær gruppe, kan denne tendens fortsætte. Estadisticas regner derfor ikke med mere end tre irske mål i Frankrig.

Målfattig gruppe

Der findes mange dygtige spillere i Gruppe E, men de kan risikere at udligne hinanden, og derfor kan gruppen med Sverige, Italien, Belgien og Irland snildt blive turneringens målfattigste gruppe. Læs nærmere her.

Et lille langskud af Highroller, men ikke desto mindre et interessant spil. Han mener nemlig, at der i en af kampene kan falde et rødt kort før det 25. spilleminut. Et spændende spil udbudt af NordicBet*. Du kan læse meget mere lige her.

Harry Kane og Jamie Vardy har været målkongerne i årets Premer League. Kane nettede 25 gange, mens Vardy blev noteret for 24 stykker og et mesterskab. Hvordan skal Roy Hodgson kunne undgå dem i startopstillingen? 888sport er ude med et stærkt odds på dette.

Husk derudover at tjekke vores store EM-center. Her finder du alt tænkelig information om den forestående EM-slutrunde - lige fra hvilke dommere der uddeler flest kort til de taktiske finjusteringer på samtlige 24 hold. 

Find alle BetXperts aktuelle tips her. Der tages desuden forbehold for, at oddset kan være slashet ved nogle af spilforslagene.