Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Sidste sæson var det Kent Nielsens AaB-tropper, der noget overraskende løb med det danske mesterskab.

Men i denne sæson kan nordjyderne godt glemme alt om en gentagelse af triumfen. I hvert fald hvis man spørger Oddset-spillerne hos Danske Spil*.

Selvom FC København kun har vundet ét af de seneste tre års mesterskaber, så peger Oddset-spillerne alligevel entydigt på, at DM-pokalen ender i Parken, når Superliga-sæsonen 2014/15 er færdigspillet.

- Der er virkelig stor tiltro til, at FC København revancherer sig fra skuffelsen i sidste sæson. Som det ser ud nu, så er 85 procent af indskuddene på en dansk mester sat på guld til Ståle Solbakkens mandskab, så det er virkelig et entydigt billede, der tegner sig, fortæller oddssætter hos Danske Spil*, Hans-Henrik Busk Stie.

FC København giver odds 1,70, hvis de som forventet af Oddset-spillerne bliver danske mestre i sæsonen 2014/15. Største udfordrere til DM-titlen er Brøndby og AaB, der giver henholdsvis odds 5,00 og 6,00 som danske mestre.

- Vi har også FC København som favoritter til at vinde DM, men vi er ikke helt så sikre, som Oddset-spillerne tilsyneladende er. Sammenligner man med sidste sæson, så tror vi dog helt sikkert også på, at FC København kommer til at levere bedre resultater, forklarer Hans-Henrik Busk Stie.

FCK bliver en målmaskine
Det afspejler sig også tydeligt i oddsene på de specialspil, som Danske Spil* har lavet på en række forskellige FC København-udfald for sæsonen.

Her kan man blandt andet spille på, hvor mange point FC København får, hvor mange mål klubben scorer, og hvem der bliver FCK-topscorer.

- Offensivt har FC København forstærket sig markant med både De Ridder og Mussis, der begge ser spændende ud. Hvis Nicolai Jørgensen kan holde sig skadesfri og Andreas Cornelius genfinder bare lidt af sin tidligere form, så tror vi på, at FC København kommer til at score markant flere mål i denne sæson end i den sidste, hvor det blot blev til 54 træffere, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Scorer FC København mindst 62 mål i denne sæson, giver Danske Spil* odds 1,90. Får københavnerne virkelig gang i målscoringen, så er der odds 12,00 på mindst 74 FCK-mål. Og det er spil, der tiltaler Oddset-spillerne.

- Vi kan se, at Oddset-spillerne er enige med os i, at vi får en bedre FCK-offensiv at se i denne sæson. I hvert fald har langt de fleste Oddset-spillerne sat deres penge på, at FC København bliver den klub, der flest mål i Superligaen til odds 2,25, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Sådan fordeler indsatserne sig på dansk mester 2014/15:
FC København – 85 procent
Brøndby – 6 procent
Hobro – 2 procent
OB – 1,5 procent
AaB – 1 procent
Esbjerg – 1 procent
FC Midtjylland – 1 procent
SønderjyskE – 0,5 procent
FC Vestsjælland – 0,5 procent
Silkeborg – 0,5 procent
FC Nordsjælland – 0,5 procent
Randers - 0,5 procent

Sæt dit DM-spil hos Danske Spil*.