Trods tre nederlag i fem Champions League-gruppekampe, er tilliden til FCK større end i nogen af de hidtidige kampe, når det gælder onsdagens opgør mod de skotske mestre fra Celtic i Parken. 50 procent af spillerne tror på Byens Hold som vinder af opgøret. Samtidig tror kun 20 procent, at Thomas Gravesen & Co. returnerer til Glasgow med tre point i kufferten.

- Celtic er som bekendt allerede videre i Champions League efter sejren over Manchester United. Det kan få indflydelse på spillernes motivation og indstilling under kampen. For FCK handler det derimod om at afslutte et formidabelt efterår med et godt resultat, herunder at bevare holdets status som ubesejret på hjemmebane i turneringen. Muligheden for at hente vigtige seednings-point til næste års europæiske lodtrækning er et andet aspekt, som kun vil styrke de danske mestres motivation yderligere, vurderer Andreas Rasmussen, oddssætter hos Sportingbet.

Sportingbet giver odds 2,70 på sejr til FCK, odds 3,20 på uafgjort, mens en Celtic-sejr giver pengene 2,375 gange igen. Blandt de hidtil mest populære spil er spillet på kampens første målscorer. Her tror langt størstedelen af spillerne på, at enten Jesper Grønkjær, Michael Gravgaard eller Marcus Allbäck først finder vejen til netmaskerne.

Udvalgte spilmuligheder hos Sportingbet

FCK slår Celtic med 2-0 - odds 13,00

Marcus Allbäck scorer FCK’s første mål - odds 7,00

Første halvleg bliver mere målrig end anden - odds 3,10

Ingen af holdene scorer - odds 9,00

Se alle spilmuligheder på kampen på Sportingbets hjemmeside.