Efter holdtidskørslen i Nice hvor BetXperts Jacob N ramte odds 6 for et top3-spil, skal Tour-feltet til Marseille. Udbruds- eller sprintetape?

Det var Jacob stærkt i tvivl om da han og Jespert Sørensen skrev Tour-optakten, men efter at have studeret femte etape nærmere, mener Jacob at den kuperede profil snyder en smule. Etapen er ikke så hård endda, og sprinterne har gode chancer for at komme med over stigningerne. 

"The profile of this long stage from Cagnes-sur-Mer to Marseille calls out for a sprint finish. But a few of the sprinters could be eliminated by that last little rise..."

letour.fr

Med mulig udsigt til massespurt, er det logisk at tanken falder på sprintkanonen Cavendish. Han har imidlertid været syg, og det har fået nogle bookmakere til at give et ret højt odds for englænderen som etapevinder i Marseille.

En appelsin i Jacobs turban. For han mener nemlig at Cavendish ER kommet sig over sin sygdom. Briten så stærk ud på fjerde etapes holdtidskørsel og melder også selv at han er klar.

Dermed er vejen banet for et fremragende værdispil:

Hvis det går hjem, vil det være anden dag i træk Jacob rammer et højt odds. Tirsdag ramte han odds 6,0 for Orica GreenEdge i top3. Det gik som bekendt fint hjem (holdet vandt såmænd etapen).

Siden Jacob udlagde Cavendish-tippet, er oddset faldet hos MermaidBet til 4,75. Men det holder stadig fin værdi, og faktisk kan man få det til 5,0 andetsteds. Her er markedets bedste vinder-odds for femte etape, for de største favoritter:

Vinder

Bedste odds Bookmaker
Greipel 4,25
NordicBet
Cavendish 5,0
Unibet
Sagan 5,5
Sportingbet

H2H

Er man mere til h2h-spil, har feltet.dk et interessant tip til femte etape: