Sponsoreret indhold fra Betsafe

Selvom Nicklas Bendtner er udtaget til Wolfsburgs bruttotrup forud for Bundesliga-premieren mod Bayern München, er det de færreste, som tror på, at danskeren kommer på banen. Hos Betsafe holder man dog døren på klem for debut.

Wolfsburg-træner Dieter Hecking har valgt at udtage nyindkøbte Nicklas Bendtner til bruttotruppen forud for sæsonpremieren mod de forsvarende mestre fra Bayern München på fredag. Danskeren kan dog stadig nå at blive siet fra inden kampen, og i det hele taget er det de færreste, som tror, at danskeren er en reel kandidat til at komme på banen.

Hos Betsafe vil man dog ikke aflive Bendtners debut-chancer. Her betaler man pengene 3,80 gange igen, hvis den tidligere Arsenal-angriber kommer på banen. Det svarer til en chancevurdering på
cirka 25 procent.

"Selvfølgelig vil det være en overraskelse, hvis Bendtner kommer på banen. Han har brugt sommeren på at poste billeder af sig selv i liggestolen og har ikke spillet topfodbold i flere måneder. Men der er
også ting, som taler for, at han får chancen", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm og fortsætter:

"Først og fremmest lyder meldingerne, at han er i bedre form end ventet. Og derudover er han jo et dyrt indkøb, som fans og ledelse formentlig gerne vil se i aktion. Hvis Wolfsburg alligevel er bagud med et par mål, kunne Hecking sagtens benytte lejligheden til at flashe sit nye våben for fanskaren".

Kampen mellem Bayern München og Wolfsburg sendes fredag klokken 20.30 på Eurosport 2.

Får Nicklas Bendtner sin Wolfsburg-debut på fredag mod Bayern München?
JA 3,80
NEJ 1,23

Er Nicklas Bendtner i startopstillingen på fredag mod Bayern München?
JA 14,50

Får Nicklas Bendtner sin Wolfsburg-debut inden 1. september 2014?
JA 1,75
NEJ 2,00

Find spillene på Betsafe under Fodbold - Danmark - Specialspil