Tirsdag eftermiddag fik det skandinaviske spilselskab NordicBet* en sjælden henvendelse.

En 25-årige universitets studerende fra Østerbro forespurgte NordicBets bookmakere om muligheden for at sætte et væddemål på 50.000 kr. på at Michael Laudrup mandag aften i Cirkusbygningen til Fodboldgalla bliver kåret til "Alle tiders danske fodboldspiller"

Marketing manager i Danmark hos NordicBet* Niels Carstens uddyber:

"Ved en sådan henvendelse undersøger vi ud fra devisen "Responsible Gambling" for det første om manden er ved sit fulde fem og at det ikke bare en voldsom impuls at sætte spillet. Vi er i personlig kontakt med manden og sikrer os at hans handling er velovervejet og at han har
overvejet at han kan tabe indskuddet. Da ungersvenden imidlertid er en af vores gode, trofaste kunder er vi heller ikke bange for udfordringen".

Carstens fortsætter: "Ret beset er det nu nok spilleren der ler bedst til sidst mandag aften. Med odds 1.12 er Michael Laudrup storfavorit til titlen, men vi tager gerne udfordringen op og glæder os kun hvis spilleren vinder væddemålet".

Bliver Laudrup "den store" kåret til "Alle tiders bedste fodboldspiller" mandag aften udløser det en fortjeneste på 6.000 kr. til spilleren.

Tirsdag eftermiddag bad den 25-årige sin bank overføre 50.000 kr. til sin konto hos NordicBet* og onsdag blev væddemålet sat. Mon ikke der alligevel bliver bidt lidt negle fra spilleren indtil kåringen er vel overstået mandag aften.

Seniorbookmaker Frederik Søvang fra NordicBet* oplyser at indskuddet ikke er det største enkeltspil i NordicBets 4-årige historie. Sidste år fik en nordmand grønt lys til at sætte et væddemål på 100.000 norske kr. på at Vårlerenga vandt det norske mesterskab, men ser man isoleret på det danske
marked er det hidtil største enkeltbet af en dansk spiller.