En universitetsuddannet kvinde fra Belfast I Nordirland har afvist en karrierer I en bank til fordel for en karrierer som professional poker spiller på Internettet.

25-årige Lee-Anne Smyth begyndte at spille poker på Internettet mens hun studerede matematik på universitetet. Hun begyndte at tjene så gode penge på hendes pokerfærdigheder, at da hun blev færdiguddannet på universitetet, afviste et jobtilbud i en bank til en løn på 440.000 DKK om året til fordel for en karrierer som professional poker spiller på Internettet.

Lee-Anne Smyth vinder nemlig knap 50.000 DKK om ugen på Europas største poker website, Ladbrokespoker.com, ved at spille gennemsnitlig 5 timer om dagen mod pokerspillere fra hele verden. Hun er godt på vej til ramme en samlet gevinstindtjening på lidt over 2,5 millioner DKK når året er omme.

Lee-Anne Smyth udtalte fornyeligt I et interview med den engelske avis The Sun “Hvem har brug for et normalt job når man kan tjene flere penge på et par timer end de fleste mennesker gør på en hel måned?” Lee-Anne Smyth der blev uddannet I matematik på Queen’s University i Belfast udtaler endvidere “Jeg er sikker på at min uddannelse har givet mig en fordel. De mange timer jeg brugte på at løse matematiske formler osv. har gjort min pokerhjerne skarpere”

Hendes mange timer på LadbrokesPoker.com har allerede betalt gælden ud i hendes hus til 1,7 millioner DKK - og hendes nye bil til 165.000 DKK har hun betalt kontant, naturligvis.

Lee-Anne Smyth venter hendes første barn og skal snart giftes med hendes 26-årige kæreste - og det skal selvfølgelig ske i Las Vegas.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler ”Lignende succeshistorier kan også findes blandt danske spillere på LadbrokesPoker.com.

LadbrokesPoker.com har i det sidste års tid oplevet et sandt boom blandt danskere der vil prøve kræfter med det hæderkronede spil og ønsker at skabe en karriere indenfor poker. Internettet har nemlig åbnet mulighederne for at mange danskere med en blanding af talent og hårdt arbejde kan skabe en karriere ala Lee-Anne Smyth. En af LadbrokesPoker.com’s bedste og mest respekterede danske spillere, der benytter navnet Pokergirl som alias på LadbrokesPoker.com, har etableret en yderst succesfuld Internetpokerkarrierer på LadbrokesPoker.com og præsterede for nyligt at vinde over 300.000 DKK på én enkelt turnering alene.”

Richardt Funch fortsætter ”At vi i dag ser Hollywood stjerner som f.eks. Ben Affleck deltage i store pokerturneringer - medvirker også til at poker er blevet trendy og smart specielt blandt unge i tyverne.

LadbrokesPoker.com blev lanceret i maj 2002 og er i dag Europas største pokerwebsite med pokerspillere fra 106 lande. Hver dag spiller over 9.000 mennesker poker døgnet rundt på LadbrokesPoker.com og der bliver vundet over 6 millioner US Dollars i puljer (pots) hver eneste dag. 60 % af spillerne på LadbrokesPoker.com er under 30 år. Der findes et stort udvalg af pokerborde og indsatsniveauer på LadbrokesPoker.com hvilket gør at man altid kan finde et bord der passer til ens niveau – der findes tilmed borde hvor man kan spille uden rigtige penge, sådan at man kan øve sig først. For at komme i gang med at spille poker på LadbrokesPoker.com skal man blot have adgang til Internettet og have et kreditkort (VISA/Dankort f.eks.). Det tager kun få minutter at oprette en spillekonto. Man skal være fyldt 18 år for at spille på LadbrokesPoker.com