Vi har i dag tilføjet 24hbet som ny bookmaker i vores bookmaker-guide, og 24hbet er ikke nogen "hvemsomhelst"...

24hbet er den bookmaker på markedet der har den højeste teoretiske tilbagebetaling, og dermed de højeste odds på en lang række ligaer og sportsgrene. En egenskab der - udover et generelt ganske pænt spiludbud - gør dem meget attraktiv at have med i sin vifte af foretrukne bookmakere.

På ligaer som bl.a. Premier League og Serie A betaler 24hbet i snit 95% af indsatserne retur til spillerne, hvilket står i et godt lys i forhold til markedets gennemsnit på 90-91%.

Omsat i odds, betyder det f.eks. for dagens kamp mellem Arsenal og Newcastle i Premier League, at oddsene ser ud således:

24hbet: 1,47 - 4,00 - 8,25
Gennemsnit: 1,42 - 3,78 - 7,35

De to nævnte ligaer er langt fra de eneste hvor 24hbet markerer sig. På stort set alle de ligaer og sportsgrene der kan spilles på hos 24hbet, ligger de pænt over markedets gennemsnit i tilbagebetaling, bl.a. SAS Ligaen, Bundesligaen, Champions League, ishockey mv.

24hbet retter nu fokus mod det danske marked, og for at give folk en god anledning til at afprøve deres høje odds på egen hånd, tilbydes alle brugere af BetXpert en velkomst-bonus på op til 25 Euro!

Den øgede fokus på det danske marked medfører også at 24hbet under det aktuelle håndbold VM vil udbyde en masse spil på kampene - naturligvis med særligt fokus på det danske hold.

Vores review af 24hbet kan læses på http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=37 hvor du også kan læse mere om deres velkomstbonus.

Vi byder 24hbet velkommen i vores guide, og håber at mange af vores brugere vil få glæde og gavn af dem!

NB: De problemer der var mellem kl. 13:30 og 15:00 ved brug af signup koden "betxpert100" ved registrering hos 24hbet, er nu udbedret.