Der er hober af store europæiske fodboldkampe, mens der også bliver bokset og stået på ski. Vores eksperter og brugere har masser af spilforslag ude - få overblikket her!

Der er store kampe i de europæiske fodboldligaer, mens det nok ikke er gået manges næse forbi, at Patrick Nielsen og Rudy Markussen skal forsøge at slå snuderne af hinanden.

Derfor har både garvede eksperter og brugere på BetXpert alverdens spilforslag ude på denne flotte sportslørdag. Der er noget for enhver smag, og vi har samlet et udpluk af dem. God betting-fornøjelse!

Kl. 10.30

Mikaela Shiffrin ser stærkere ud end nogensinde, og derfor tror vores vinter-konge Nicolai Kristensen på hende til storslalom i Åre. Se nærmere på spillet her.

Kl. 11.30
I 10 km jagtstart er kvinden med det mundlette navn, Olga Podchufarova, ganske habil, og derfor tror Nicolai Kristensen på hende mod Fanny Horn Birkeland.

Kl. 16.00
Reims har tre vigtige spillere ude af dette opgør, og blandt andet derfor ser Jens Bøye god mening i at give Nice et skud til et pænt odds. Læs nærmere her.

Kl. 20.00
Vores bruger "Edderkoppen" har et spil ude på den meget omtalte kamp mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen. Han tror på den helt store overraskelse til det store odds.

Kl. 20.00
Lille og Lorient har senest været med i målrige opgør, og netop målene skal sikre gevinst her. 

Kl. 20.45
Inter har ud fra en stærk defensiv været suveræne i denne sæson, og de fører også Serie A. Det kommer til at gå ud over Udinese i aften, og det er ganske velbetalt.

Få desuden et overblik over sportsdagen på TV i højre side på forsiden. Her er listet alle tv-transmitterede kampe og begivenheder op.