Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Golden State Warriors kan natten til lørdag vinde NBA Finals for anden gang i de seneste tre år, hvis de slår Cavaliers. Sker det, vil GSW vinde 4-0 samlet, og det vil være en overlegen afslutning på sæsonen.

Men hvad nu hvis…? Nede 3-0 i kampe har Cavaliers ryggen mod muren, og det aflæses også ret tydeligt i oddset, som er 20,00 på, at LeBron James og co. ender som vindere af finaleserien.

 - Det ville selvfølgelig være en kæmpe stor overraskelse, hvis Cavaliers kommer tilbage og vinder. Det er aldrig sket før i playoffs, at et hold har vendt 0-3 til sejr, så det ville være et mirakel, siger oddssætteren.

 - LeBron skal hive noget helt ekstraordinært frem. Det skal resten af holdet også. Og Warriors’ helt vilde form skal pludselig stoppe. Det sker ikke. I stedet må man bare klappe i hænderne på Warriors’ vegne. Sikke en sæson de har gang i, siger Mathias Larsen.

Danske Spil* har odds 1,35 på, at Warriors vinder finaleserien 4-0. Hvis man tror, der kommer flere end fire kampe i serien, så er der odds 2,90 at hente på det.

Det er i øvrigt aldrig sket før, at et hold er gået 16-0 gennem et NBA-slutspil. Det er dog lige præcis det, Golden State Warriors er tæt på at gøre i denne sæson. De har endnu ikke tabt i playoffs, og med en sejr over Cleveland Cavaliers i finaleseriens fjerde kamp er den historiske bedrift en realitet.

Tjek Danske Spils NBA-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/basketball/usa/outright