10Bet har mange handicaps (asian i utallige udgaver, fx), men stort set ingen ulemper. Således er fedtede indsats-limits en by i Rusland hos 10Bet – ALLE kunder får lov til at satse stort på ALLE spil, og personlige indsats-limits kender 10Bet ikke til.

Strategien har naturligvis gjort den britiske bookmaker populær blandt storspillerne, men 10Bet har også gulerødder til mindre spillere, blandt andet tre forskellige bonus-ordninger.

Udover fokus på høje limits - på enkelte begivenheder kan man spille op til £100.000 ((meget høje indsatser skal dog behandles særskilt af 10Bet)) - har 10Bet specialiseret sig i at udbyde adskillige varianter af handicap- og over/under-spil på et bredt udvalg af de kampe man kan spille på (bl.a. både såkaldte half balls og split balls).

Hvor 10Bet i deres første 3 års levetid har holdt fokus rettet mod hjemmemarkedet for at konsolidere sig, er turen nu kommet til at udbrede 10Bet til andre lande, bl.a. de skandinaviske, og det får BetXperts brugere gavn af. Vi har således lavet en special-aftale med 10Bet, således at alle der registrerer sig hos 10Bet via et link her fra BetXpert, får 20% bonus oveni deres første indbetaling, frem for de 10% som 10Bet normalt tilbyder.

Læs den grundige anmeldelse af 10Bet i vores bookmaker-guide: http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=45