Deltag i BetXperts gratis Wimbledon fantasy-konkurrence, hvor der er præmier for 10.000 kr. Ny sponsor er Unibet* der også streamer turneringen...

 

Det er tid til årets tredje og mest traditionsrige Grand Slam og traditionen tro tilbyder vi, i samarbejde med vores nye konkurrence-sponser Unibet*, en platform til en dyst om store pengepræmier. Unibet* tilbyder ligeledes live-streaming fra Wimbledon på deres hjemmeside.

 

Se konkurrencesiden her

 

Bemærk i øvrigt, at vi til denne konkurrence har et nyt system klar, så man kan redigere sit hold helt frem til turneringsstarten på mandag.

 

Gratis deltagelse - præmier for 10.000 kr.

Fra 24. juni til 7. juli mødes verdens tennis-elite ved Wimbledon 2013. Her på BetXpert kan du - ganske gratis - lege med under hele turneringen i Wimbledon 2013 Fantasy konkurrencen, med præmier for 10.000 kr.

 

Registrer dig inden Wimbledon 2013 starter!

Konkurrencen består af to dele; en Fantasy-hold del og en tip-del, og de er begge afgørende for hvordan du klarer dig i den samlede konkurrence.

 

For at deltage i konkurrencen, skal du - inden Wimbledon 2013 starter 24. juni kl. 12:30 (dansk tid) - sætte et "Fantasy hold" herunder, bestående af 9 ATP-spillere og 9 WTA-spillere. Alt efter hvor langt dine spillere når under Wimbledon 2013, optjener de points til dit hold, som er den ene del-konkurrence.

 

Tjen points på daglige tips

Den anden del-konkurrence udgøres af tips til kampene under Wimbledon 2013. Hver dag skal du tage stilling til dagens kampe, og fordele de i alt 100 enheder (virtuelle kr.) du har til rådighed under turneringen. Under de 14 dage Wimbledon 2013 varer, må du kun tippe de 10 af dagene.

 

Læs alt om præmier, pointgivning for de to konkurrence-dele, eksempler på point-udregning osv. i menuen til højre.

 

Du skal være logget ind hos BetXpert for at deltage i Tennis Fantasy konkurrencen.