Champions League får altid spillefolket ud af hullerne og giver BetXpert flotte besøgstal. Men helt særligt var det onsdag, hvor vi brød lydmuren og passerede en meget markant milepæl. For første gang nogensinde kom vi på den anden side af det magiske antal: 10.000...

Helt præcist registrerede vi 10.391 besøgende (5.504 unikke IP-adresser) i løbet af onsdagen, der jo var præget af 8 Champions League-kampe og af spillefolkets ønske om at finde fiduser. Heldigvis kunne vores eksperter opfylde ønsket: 5 CL-tip gik alle hjem, og i alt havde vi en tilbagebetaling på 167% for tirsdagens og onsdagens CL-analyser.

Vi er på BetXpert glade for at nå ud til flere og flere sports- og spilleinteresserede mennesker. Den gode udvikling kan vi især takke vores dygtige eksperter for - og så har vores brugere, der jo hjælper hinanden i forum med debatter og spilforslag, naturligvis også deres del af æren!

Langsom side får turbo på


Den øgede trafik - samme onsdag sidste år havde 6.370 besøgende... - har ikke været uden problemer. Vores server har, især på spidsbelastede tidspunkter som netop CL-dagene, haft svært ved at håndtere presset og har ind i mellem reageret ved at opføre sig som et stædigt æsel: Ikke til at rokke ud af stedet.

Og så har det jo ikke været sjovt - hverken for os eller de mange brugere!

Disse problemer er endnu ikke en saga blott. Men vi arbejder på at fjerne dem. Vores webmaster har ligget vandret for at optimere, hvad optimeres kan, og at det faktisk har haft en virkning, kunne bevidnes i går, hvor siden fungerede nogenlunde trods det rekordstore besøgsantal.

Det kan dog blive bedre (der er stadig æsel-udfald) - og det skal det, for vi skulle jo gerne have endnu flere besøgende. Derfor har vi bestilt en opgradering af serveren, der simpelthen skal give mere juice i CPU´en og cachen, som man vist siger i IT-kredse. Denne opgradering er desværre blevet forsinket, men vores leverandør forsikrer om, at den er på plads indenfor de næste 10-14 dage. Det håber vi - og vi skal nok melde ud, når turboen er klar.