18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Energetik-BGU - FK Gorodeya: Under 9,5 hjørnespark

Match center
16. april 2020 kl. 16:30 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
RCOP-BGU Stadium
15. apr. 2020 kl. 14:15 (Opdateret 16. apr. 2020 kl. 18:43) 15/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

Energetik-BGU - Gorodeja

Chance: 54%
Betvalue: 103,68%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 0-1
Unibet Spil nu hos Unibet

Energetik-BGU spiller hjemme mod Gorodeja i den tidlige kamp af de to hviderussiske kampe. Energetik er startet virkelig flot i denne sæson med 3 sejre og 1 nederlag, hvor man bl.a. har slået hold som BATE. Senest tabte man dog ude mod Zhodino (2-0) i en ret jævnbyrdig kamp. Generelt set skaber Energetik en del chancer, hvilket har ført til 6 scoringer på 4 kampe. Ligeledes er det blevet til et snit på 5,25 hjørnespark (isoleret set på Energetik), mens det er blevet til 11,25 hjørnespark i snit for Energetik plus modstander.

Anderledes står det til for Gorodeja, der startede ud med to nederlag. Man er dog kommet efter det med to sejre – bl.a. senest mod Dinamo Minsk. Generelt set har Gorodeja haft det svært med at skabe chancer. Dette ses tydeligt i antallet af scorede mål, som er 2 mål i 4 kampe. Ligeledes fremgår det også tydeligt i antallet af hjørnespark, som i gennemsnit er 2,25 (isoleret set på Gorodeja), mens det er 8,25 for Gorodeja plus modstander. I seneste kamp mod Dinamo Minsk havde Gorodeja 3 hjørnespark efter 17 minutter. Da kampen blev fløjtet af, havde Gorodeja stadigvæk 3 hjørnespark. Bevares, de var foran efter 14 minutter, men det er ikke unormalt for underdogs at trække tiden i slutningen af en kamp og prøve eksempelvis at få hjørnespark.

For Energetik er angriberen Musahagian tilbage efter at have siddet over pga. udvisning. Dette taler lidt imod dette spil, da han er en god offensiv spiller. Atemengue, der blev skiftet ud allerede efter 46 minutter i seneste kamp og lignede en skadet mand, er meldt klar til kamp.

Foruden midtbanespilleren Volovich, der har været ude siden første kamp i marts, og midtbanespilleren Pushnyakov, der ikke har spillet i sæsonen og først er tilbage i maj, er alle klar til kamp for Gorodeja.

Værdimæssigt er Energetik EURm 3,08 værd (EURt 140 gns.), mens Gorodeja er EURm 3,03 værd (EURt 159 gns.). Piller man de to fraværende ud fra Gorodeja, er værdien da EURt 142 i gns.

Som nævnt i min anden analyse forventes det vejrmæssigt at blive 11 grader, overskyet og med en vind på 8m/s i Minsk i morgen. Dette er en del og noget som kan påvirke en fodboldkamp. Energetiks stadion er åbent, hvorfor vinden nok godt kan påvirke denne fodboldkamp. Dette kan være en lille fordel for spillet.

Disse to mandskaber havde to kampe indbyrdes mod hinanden i sidste sæson. Begge kampe endte med hhv. 7 og 6 hjørnespark i kampen. Jeg vil ikke lægge så meget i H2H men blot have det med som en sidebemærkning.

Selvom der i gennemsnit har været en del hjørnespark i de to holds kampe i denne sæson, er jeg dog ikke voldsomt imponeret over de to holds evne til selv at skabe hjørnespark – og slet ikke Gorodeja's evne. Jeg synes derfor, at markedet undervurderer denne del en smule. Derfor synes jeg, at under 9,5 hjørnespark er fint givet ud til 1,92.

God kamp!

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback