18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Zenit St. Petersburg - Lyon: Under 2,5 Mål

Match center
27. november 2019 kl. 18:55 - Fodbold, Europa - Champions League
Saint Petersburg Stadium    Daniele Orsato
26. nov. 2019 kl. 12:59 (Opdateret 27. nov. 2019 kl. 20:47) 26/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)

Lyon tager en tur til Skt. Peterborg, hvor et X vil være et super resultat

Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 110,24%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 2-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet

NB Spillet her er meget imod statistikker, men mest baseret på den enkelte kamp

Det taler for spillet:

Lyon ligger nr. 2 i gruppen med 3 point ned til netop Zenit - Et X vil derfor med stor sandsynlighed sende Lyon videre fra gruppen.

Lyon er uden deres normalt bedste offensive våben i Memphis Depay, som er ude med en skade. Zenit er også uden deres store stjerne i angreb, Malcom, som kom til fra selveste Barcelona inden sæsonen - Han har dog ikke haft den store rolle i klubben endnu.

Lyon er et bedste hold end deres historik viser. Efter en skidt start på sæsonen valgte man at smide Sylvinho ud og tage den rutinede Rudi Garcia ind - Siden han er kommet til er man gået fra en 19. plads i ligaen til pt. nr. 9. Det har taget lidt tid at få styr på forsvaret, som var hullet som en si under Sylvinho og seneste havde man helt sikkert holdet 0'et imod Nice i weekenden, hvis det ikke havde været for et tåbeligt rød kort og en efterfølgende inderside fra Kasper Dolberg - Man var dog stadig stabile efter man var kommet i undertal og forsvaret med Joakim Andersen og Jason Denayer er utroligt fysisk stærke og matcher specielt godt mod russernes store stjerne Dzyuba, hvor mange andre hold har problemer.

Det må forventes at Lyon kommer til kampen med et meget defensivt udgangspunkt - som sagt er et X et rigtig godt resultat og man skal egentlig ikke ud og tage hånd og kampen, men kan derimod vente på Zenit, som er mere presset til et resultat, hvis de vil videre fra gruppen.

Den omvendte kamp endte 1-1, hvor der skulle et Depay straffe til at Lyon fik noget ud af kampen

Udover Dembele på 10 mål og Depay på 7, som er ude af denne kamp, har ingen Lyon spillere scoret mere end 1 mål i sæsonen - man er derfor meget afhæging af få spillere i offensiven og det kan give store problemer i den kamp uden den måske bedste, Depay.

Hold øje med:

Som analysen startede med, så er dette spille meget imod statistikker. Lyon er gået over linjen i de seneste 4 kampe - Dog kan argumentere at Lyon har haft mere brug for at skabe kampen og et resultat end de har her. Zenit har dog kun været over linjen 1 gang i de seneste 4 kampe, som var i weekenden ude mod Kazan.

En lille ekstra ting, kan være kampens dommer, som er italienske Danielo Orsato, som er hurtigt med kortene - Med 15 kort i 2 kampe, er han den dommer, som har delt flest kort ud - også selvom de fleste andre dommere har dømt en kamp mere. Det kan godt give problemer for Lyons 2 midterforsvarer, som er meget fysiske, men vender langsomt - dog kan man også se det fra den anden side, hvor frustrationen fra Zenit, hvis de ikke får noget ud af kampen, kan give dumme frispark.

Skader 

Lyon - En del spillere har småskader, men vigtigst er Depay (Fast) ude - desuden er Aouar på midtbanen sandsynligvis også ude.

Zenit - Malcom er ude, men har ikke spillet nogen rolle for holdet endnu.  Desuden er Mammana(Forsvar-reserve) ude. Flere spillere døjer med småskader, bla. Shatov, Lunev og Zuykov - De er dog alle i spil til kampen.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback