18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Yulia Putintseva - Anhelina Kalinina: 1

18. juli 2021 kl. 17:00 - WTA - Budapest - grus
17. jul. 2021 kl. 23:58 (Opdateret 18. jul. 2021 kl. 18:21) 17/07
168
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

Man skal være gal for at spille imod den varmeste spiller på grus for tiden.

Chance (1-X-2): 40-0-60%
Betvalue: 105,20%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 2-0
Betfair Spil nu hos Betfair

Men ikke desto mindre ser jeg fine muligheder for Putintseva i denne kamp.

Collins trak sig med skade i dag mod Kalinina der førte 7-6 4-1*. Det hjalp nok heller ikke at Collins blev snydt for noget der kunne være et afgørende point i første sæt, efter at have kæmpet sig fra 1-5 til 6-5. Det var en lige kamp, og 2 spiller som forventet, spillede med god kvalitet og masser af power i slagene.

Putintseva har i dette kalenderår intet opnået som er værd at nævne. Man kan uden tvivl sige hun har været undermiddel, hvilket jeg syntes man ofte ser i gruppen 30-60 i verden på kvindesiden, men så er der altid lige 1 turnering eller 2 hvor der hænger ordentligt sammen. Det er heller ikke fordi hun har spillet specielt prangende i denne uge, men har nu strikket 4 sejr sammen, som helt sikkert vil give hende større tro på tingene.

Putintseva er en underlig størrelse tennismæssigt, med store følelsesudbrud både negativt og positivt. Hun er lidt et Duracell batteri, og har i denne uge gjort sig bemærket med en masser lækre drop bolde. Hun er super urytmisk at spille imod, og kommer som regel under huden på modstanderen. Hvis man ser bort fra sidste uges nederlag til Petkovic, synes jeg at hun er god til at tippe de tætte kampe til hendes fordel. Hun server stabilt, men spiller uden den store power. Til gengæld mixer hun sit spil hele tiden, med ballon bolde, slice, dropbolde, kontrabolde, baglinje og netspil. Syntes virkelig hun har en god touch på bolden, og får rigtig meget over, men ikke altid hun vinder disse point pga. manglende fart i slagene.

Jeg ser 2 scenarier i denne kamp. Enten overpower Kalinina hende og Putintseva går rundt frustreret hele kamp. Eller Putintseva lykkedes med at få Kalinina ud af hendes komfortzone og får hende ud og løbe, og der ser jeg gode chancer for Putintseva trækker det længste strå.

Jeg er villig til at ligge billet på Putintseva, trods jeg håbede Kalinina ville slutte hendes flotte run med et trofæ. Oddset er stigende på Putintseva og har ingen ide om hvor den ender, men syntes ikke at Putintseva får nok kredit, for trods alt at befinde sig i den bedre halvdel af WTA ranglisten, og før har vundet en stor titel på grus.

God kamp.

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website
Feedback