18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

X factor finale: Mathilde vinder X factor

23. maj 2020 kl. 20:00 - X Factor
18. maj. 2020 kl. 23:09 (Opdateret 23. maj. 2020 kl. 21:03) 18/05
1018
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (65)
Chance: 22%
Betvalue: 143,00%
Spilbar ned til odds: 4,55
Rigtig/forkert: Alma Agger vandt
Unibet Spil nu hos Unibet

4 deltagere er tilbage i kampen om X factor trofæet. Vinderen findes på lørdag. Jeg har meget svært ved at sætte præcise procenter på de forskellige deltageres vinderchancer, og nøjes derfor med at sætte Mathildes vinderchance til forsigtige 22%.

Det taler for:

Mathilde er meget populær i X factor tråden på Facebook, i flere afstemninger på Realityportalen og på Youtube. Især Facebook og Realityportalen har jeg tidligere haft gode erfaringer med som pejlemærke. 

Mathilde har indtil videre haft større flair for at vælge de rigtige sange end Alma (min vurdering).

Almas personlighed trænger måske ikke ordentligt igennem til seerne derhjemme i stuerne. Hun er smilende og sød, men virker også meget stille og nogle vil måske sige kedelig og anonym.

Det taler imod: 

I X factor tråden har vi været uenige om meget i denne sæson, men vi har alle været enige i, at Alma er favoritten (bortset fra Magnus og Aksel, der trak sig fra showet). Flere af os har også ment at hun er storfavorit. Bookmakerne har hende også som storfavorit.

Emil har en hel del fans. I en finaleafstemning der forventes at blive blandt 3 deltagere til sidst, har han en chance.

Sangkvalitetsmæssigt er Mathilde et pænt stykke fra Almas niveau. Hun er blevet bedre, men sang flere gange falsk i de indledende runder.

Mathilde var i omsang i liveshow 1. Det kan dog skyldes at der var nogle problemer med afstemningen, og Thomas Blachman indrømmede i slutningen af udsendelsen for første gang i X factors historie, at han havde valgt en forkert sang til en af hans sangere.

Oddsmarkedet

Danskespil har odds 5 og Bet365 odds 4,5.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback