18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

X Factor: Emil stemmes ud

6. marts 2020 kl. 20:00 - X Factor
5. mar. 2020 kl. 19:56 05/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (21)
Chance: 25%
Betvalue: 118,75%
Spilbar ned til odds: 4,00
Bet365 Spil nu hos Bet365

Fredag aften er det igen tid til en omgang X-Factor. 

Status er, at Blachman har alle sine tre solister med endnu. Ankerstjerne har to grupper tilbage, og Oh Land har to af de gamle solister tilbage.

Spillet her går på, at Blachmans unge solist, Emil, ryger ud.

Lad os starte med at skrue tiden tilbage til fredag i sidste uge. Ankerstjerne beviste nok engang, at han er panelets dårligste coach, da han med et skrækkeligt visuelt arrangement og en tåkrummende koreografi egenhændigt fik bragt den talentløse gruppe af piger fra ”The Block”, SWAY, i fare. Over for dem stod Oh Lands solist Kali – så det blev naturligvis Blachmann, der skulle agere bøddel – og her bliver det interessant! For i Blachmans redegørelse for, hvorfor han smed SWAY hjem, lagde han vægt på, at hvis han sendte den tvivlsomme rapper, Kali, ud, ville Oh Land stå tilbage med én solist. Så selvom Blachman proklamerede, at Kali synger ”af helvede til”, vægtede hensynet til balancen ift. antal af solister/grupper højst for ham. 

Det tror, at jeg de to andre dommere vil lytte til og rette sig efter, i fald et lignende scenarie skulle udspille sig fredag aften. 

Ankerstjerne forsøger sig ihærdigt som wannabe-intellektuel højpande. Anker er tydeligvis meget betaget af Blachmans ordgøgleri, desværre for den debile stakkel, virker han bare uintelligent, når han åbner munden – Anker forstås. Pointen er, at når Blachmann siger hop, så hopper Anker. 

Oh Land har også travlt med at rose Blachmann for hans sangvalg. Det sagt, så er hun nok knap så pjattet med veteranen som Anker.

Ift. Emil så er det helt tydeligt, at Blachman for længst har indset, at programmørens danglish forhindrer dem i at vælge engelsksprogede sange til dansemusen. Emil skal således synge ”Fedterøv” af Folkeklubben fredag aften. Det skal sikkert nok bliver ganske okay, men som jeg ser det, står han stadig svagest af de unge solister.

Temaet er ”Sange med et budskab” og således faldt det fantastisk heldigt ud for Kali. Hvis jeg skulle tage et helt vildt gæt, så rapper han nok om sin datter eller sit liv som misbruger… igen… igen. Efter at have set ham optræde en del gange på skærmen nu, er de to emner, i min optik, slidt helt op, men som dommerne siger, så rører han dem. Kald mig afstumpet, men jeg fatter det ikke. For mig er det jammerkommode-lyrics, der er på samme elendige niveau som Ankerstjernes tekstunivers… ”Jeg husker kun bang, bang, baby revolver” Jesus! Kali skal naturligvis synge en af sine egne sange. Gab!

Oh Lands buttede powerhouse, Ilona, skal synge Christina Aguileras ”Fighter” – totalt sikkert valg til hende med en ballade fra en af de store divaer.

Drengegruppen med det rystede espeløv, Aksel og askebægeret, Magnus skal synge Jon Bellions ”Fashion” – jeg tror ikke, det ender særlig godt. Magnus’ stemme er så karakteristisk, at han er støjer alt for meget i en gruppe. Men de to ungkarle scorer sikkert en god sjat pigestemmer uanset, hvad de foretager sig.

Alma skal synge Frank Ocean – nuff said! Stensikkert videre.

Mathildes sangvalg ser også ud til at ramme hendes stil rigtig godt.

Bob Dylan til Smokey Eyes passer sikkert også ret godt til gruppen. Man skulle næsten tro, at Ankerstjerne har fået hjælp til det sangvalg, for det virker helt fornuftigt.  

Mit bud er, at X-Factors Jesper Skibby, Emil, ryger i farezonen og efterfølgende må forlade programmet. I farezonen kan han selvfølgelig skulle stå ansigt til ansigt med Kali, der var i fare sidst eller Mathilde, der var i fare i det første show, men jeg tror, som anført ovenfor, at både Oh Land og Anker vil genbruge Blachmans balance-argument, så en af de unge må forlade showet – også selvom Kali skulle havne i farezonen for anden gang. Skulle Mathilde være den anden i farezonen, så skal Blachman nok selv afgøre sagerne – det er der i hvert fald tradition for – og så kan alt ske.

Nåh, det skal blive spændende.

God weekend.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback