Annonce

World Matchplay: James Wade

16. juli 2016 kl. 20:00
2. maj. 2018 kl. 16:13 02/05

Kommentarer (76)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 4%
Betvalue: 116,00%
Spilbar ned til odds: 25,00
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Turneringen kører fra 16-24 juli og foregår som altid i Winter Gardens i Blackpool hvor publikum sidder temmelig tæt på scenen.

Formatet som bliver længere og længere som turneringen skrider frem passer fortrinligt til James Wade "The Machine" med sit malende, ret ensformige dart, hvor han konsekvent spiller sig ned på 40 og som regel får lukket hurtigt på enten dobbelt 20 eller dobbelt 10

I turneringens 21 årige historie har der kun været 7 vindere:
Phil Taylor (15) Rod Harrington (2) Larry Butler (1) Peter Evison (1)
Colin Lloyd (1) James Wade (1), Michael van Gerwen (1)

Format:
Første runde, bedst af 19 legs
Anden runde, bedst af 21 legs
Kvartfinaler, bedst af 31 legs
Semifinaler, bedst af 33 legs
Finale, bedst af 35 legs

Jeg synes, at han den seneste tid har fået lagt på sit i forvejen stabile spil hvor der nu kommer væsentligt flere 180 ere end tidligere. Han får nu rådgivning fra manden der satte gang i Phil Taylors karriere for mange år siden, nemlig den 5 dobbelte verdensmester Eric Bristow. Privatlivet har tidligere spillet en negativ rolle for hans spil og han er en af de få sportsfolk som er åben omkring at have bipolar sygdom. Han har kendt Sammi Marsh siden 2013. De blev gift sidste år og hun er også hans manager. De gange jeg på det seneste har set Wade spille i World Touren har han lignet en der er i sit livs form og han har her vist at han kan vinde over såvel Michael van Gerwen som Phil Taylor og ved sidste års Matchplay satte han desuden en stopper for Phil Taylors lange sejrsrække i Matchplay. Her havde Phil Taylor vundet 38 kampe i træk siden 2007.

Historisk har Wade været en af de bedste ved World Matchplay hvor han altså har vundet en enkelt gang, i 2007, og været runner-up hele 5 gange, senest sidste år hvor han tabte til Michael van Gerwen. Temmelig klart 18-12. MVG er som forsvarende mester klar favorit, men odds er lidt for højt på Wade synes jeg og lidt for lavt på MVG

Ved det seneste VM vandt han sine første 3 kampe uden at tabe et eneste sæt inden han blev slået i kvartfinalen mod den senere verdensmester Gary Anderson.

I første runde her ved Matchplay skal han op mod Mervyn King. Det kan såmænd blive svært nok. Man glemmer sent den legendariske finale de to havde ved en anden stor turnering "Masters" i 2014. Her var Wade bagud 9-2 og kom på utrolig vis tilbage og vandt 11-10 med en 135 lukning i afgørende leg. Det vidner om at man ikke skal afskrive ham i en kamp uanset stillingen.

Kommer han forbi Mervyn King skal han op mod vinderen af Raymond van Barneveld/Brendan Dolan i 2. runde.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback