18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wolverhampton Wanderers - Leeds United: Over 2,5 Mål

Match center
19. februar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Molineux Stadium    David Coote
15. feb. 2021 kl. 09:38 (Opdateret 19. feb. 2021 kl. 22:53) 15/02
308
+3
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)
Chance (Over-Under): 53-47%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 1-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Wolves fik endelig lidt selvtillid tilbage i truppen efter deres sejr over Southampton. Leeds måtte se sig slået til et velspillende Arsenal hold. Men selvom de tabte 4-2 kæmpede de til sidste minut.
Det taler for
 • Wolves vandt senest 2-1 ude imod Southampton i en kamp der i min optik godt kunne have set et mål mere. Den selvtillid de fik der, kommer de til, at tage med imod Leeds. Selvom Wolves stadig mangler deres bedste angriber Jimenez har profiler som Neto, Neves og tildels Traore virkelig trådt i kraft og sørget for målene.
 • Leeds besidder en farlig offensiv og mentalitet. Selvom de tabte 4-2 til Arsenal havde de stadig samme antal skud på mål som Arsenal og de kæmpede til sidste minut. Deres offensive spillestil med Bamford på toppen sørger virkelig for målrige kampe. Det så både en fordel for Leeds og ulempe da de også lukker manger mål ind. Det sker når man praktisere den spillestil som Bielsa og Leeds holdet gør. 
 • Leeds ligger nr. 11 med 32 point. Wolves på en 12. plads med 30 point. Leeds kan med en sejr her rykke i top 10 såfremt at Arsenal tabe hjemme til City. Wolves er min optik et bedre hold end hvad tabellen siger. De kæmpede sig til EL pladser ved sidste sæson og bør som minimum nu have top 10 i deres kikkert. Så der er masser at kæmpe for.
 • Wolves er godt ikke det mest målrige hold i PL. De ligger med en målscore på 25:32. Leeds til gengæld har en målscore på 40:42 og er et af de hold der både score flest mål og lukker flest mål ind. På fremmed græs er de faktisk det hold der lukker flest mål ind og kun Leicester og Man. United har scoret flere mål på fremmed græs end hvad Leeds har.  ​​​​​​​ 
 • Wolves ligger ikke ret højt på xG listen, og de ligger kun en smule højere når de spiller hjemme. Det er hovedsageligt for de, at når de møder de store hold er kampene tit ret målfattige.  Leeds ligger i top 7 på xG listen, men på fremmed græs rykker de lidt længere ned dog ligger de stadig i top 10.  Til gengæld har de højeste xGA på fremmed græs. 
 • 11 af de 24 kampe Wolves har spillet er endt over 2,5 mål. På fremmed græs er det 5 ud af 12. Leeds har spillet 15 kampe ud af 23 hvor der er faldt mere 2,5 mål eller mere. På fremmed græs er det 10/12. 
Hold øje med
 • Begge hold kan stille sig tilfredse med 1 point. 
 • Wolves har ikke det højeste xG i tabellen. Der ligger de faktisk i top 10 over dem der har mindst. De ligger dog noget højere på hjemmebane. Men deres xG er ikke blevet bedre af, at deres bedste offensive spiller Jimenez stadig er skadet. 
 • Leeds får sandsynligvis Beradi tilbage fra skade af. Forsvars spilleren er tilbage i træning og jeg kunne godt se at han muligvis fik lidt spilletid.
 • Wolves kan på en god dag godt stå imod de mere mål farlige hold og dermed kan kampen gå under hvis Wolves kan holde Leeds fra fadet og omvendt. 
 • Sidste indbyrdes kamp gik under!
Oddsmarked

Selve oddset på det rene 1X2 marked ligger på 2,40 - 3,25 - 2,90 hos Bet365. Det giver et CV på 39% - 29% - 32%. 
Oddsmarkedet syntes jeg her ligger fint. 

Seneste holdende her stødte hovederne sammen lå oddset på 2,04 for over 2,5 mål. 
Et interessant spil kunne også være Begge Hold Score i kampen. 

Jeg ser kampens forløb som værende, at Wolves stiller sig en smule mere afventende og et Leeds hold der blæser til angreb. Leeds ved godt, at de på en god dag kan tage point fra Wolves.
Wolves står også en smule bedre når de ikke behøver, at skabe spillet. Så jeg kunne godt se dem overlade forløbet lidt til udeholdet her. Dog har Wolves stadig Boly skadet og man har flyttet Saiss ned på venstre back. Det har ikke skabt den bedste forsvars kæde Wolves kan stille med og det blev de også straffet for, da de først tabte til Southampton i FA Cuppen og tillod mål imod samme hold i ligaen. 

Tryp Nyt: 
Jeg forventer Wolves kommer i en 3-4-3 formation. 
Patricio - Dendoncker - Coady - Saiss - Semedo - Neves - Moutinho - Jonny - Traore - Willian Jose - Neto.
Truppen må undvære: Boly - Podence - Jimenez 

Leeds forventer jeg i en 4-1-4-1 formation. 
Meslier - Shackleton - Ayling - Cooper - Alioski - Struijk - Raphinha - Dallas - Klich - Harrison - Bamford.
Truppen må undvære: Forshaw - Phillips - Rios - Poveda - koch - Rodrigo.
Beradi er muligvis klar til kampen. 
  

Kilder

Whoscored.com - Flashscore.com - Oddsportal.com - Betxpert.com - Understat.com - Wolves.co.uk - Leedsunited.com - 

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback