18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Winstrike - SKADE: 2

16. april 2020 kl. 11:30 - LOOT.BET Season 6
13. apr. 2020 kl. 14:37 (Opdateret 16. apr. 2020 kl. 13:56) 13/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (11)

Mere lige end oddset angiver

Chance (1-2): 51-49%
Betvalue: 105,35%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 2-0
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Winstrike og SKADE møder hinanden i runde tre efter de begge har vundet deres første to kampe i LOOT.BET Sæson 6. Winstrike vandt henholdsvis over Espada og Secret. Begge tætte med 2-1 sejre. SKADE slog Nemiga efter en marathon kamp 2-1 og Endpoint med 2-0. Begge kampe i opgøret imod Endpoint endte i OT, så de har haft marginalerne med sig i denne turnering indtil videre. Det tror jeg på fortsætter. De har i hvert fald fine chancer for at slå et Winstrike hold, som jeg ikke vurderer meget bedre end SKADE i øjeblikket.

SKADE har i en længere periode vist gode resultater og kommer længere og længere i de turneringer de deltager i, hvilket kan ses på verdensranglisten, hvor de pt. er placeret som nummer 39 og hidtil er den bedste placering de har haft. Det fortæller mig lidt om hvilken retning de er på vej i. De led et nederlag til Sprout i seneste opgør, men forinden det havde de vundet syv kampe i træk over blandt andet Tricked, Espada, AGO og de to hold, som jeg nævnte ovenover. Så ikke helt dårlige hold.

SKADE er et meget sammenspillet hold og de har en bred map-pool, hvor det kun er Vertigo, som de ikke vil spille. Omvendt vil de rigtig gerne spille Inferno, men det er et map, som Winstrike banner, hvilket selvfølgelig er en detalje, som taler imod spillet.

Om ikke andet, så får SKADE lov til at pick Mirage, dust2, Overpass eller Nuke, hvor de har fine stats på. Nuke halter dog efterhånden lidt efter med kun 41% winratio efter 17 kampe, men rammer de dagen, så kan de godt spille en god Nuke. Jeg kunne forestiller mig at de picker dust2, men svært at forudsige. Mirage vil også være et fint pick, da Winstrike ikke har haft meget held i deres fire kampe på mappet sidste 3 måneder.

Winstrike picker Train og den tror jeg på de vinder, da SKADE ikke har set alt for godt ud på mappet. Til tider viser de hvad de kan, men har ikke været stabile nok. SKADE vinder de to resterende maps (hvis ikke de overrasker på Train).
Overpass kunne godt blive decider mappet, hvor den ligger meget tæt mellem de to hold. Begge hold med flotte winratio procenter. Winstrike med 100% for 5 kampe, SKADE med 86% for 7 kampe.

Over 2,5 maps varianten er også en mulighed eller Winstrike vinder deres map pick (evt. med handicap), men ellers mener jeg der er værdi i en SKADE sejr her.
Et bud på kampens resultat er 2-1 SKADE.

Dette er iøvrigt en kamp om at gå videre til playoff, så der er lidt mere på spil, hvilket gør kampen endnu tættere i min optik. Som at spille en finale og finaler er aldrig som alle andre "almindelig" kampe.

Held og lykke!

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback