18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Wanderlei Silva - Rich Franklin: 2

24. juni 2012 kl. 03:00
5. jun. 2012 kl. 07:31 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 05/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (8)
Chance (1-X-2): 35-3-62%
Betvalue: 105,40%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
SportingBet Spil nu hos SportingBet
Main eventet ved dette stævne er en rematch mellem legenderne Wanderlei Silva og Rich Franklin i Belo Horizonte. Silva er på hjemmebane, men dette tillægger jeg ikke så stor betydning, da denne kamp næppe går fuld tid.

Silva er en frygtet striker, der altid går efter at knockoute sin modstander. Hans muay thai er både teknisk og kraftfuld. Han har sort bælte i brasiliansk jiu-jitsu, men han tager sjældent kampen til jorden. Han er enormt hårdfør, men hans kæbe er ikke, hvad den har været.

Franklin er en alsidig fighter, der både er farlig stående og på jorden. Han foretrækker at kæmpe stående, da han besidder glimrende kickboksning. Han er både bevægelig og præcis på hænderne. Det er længe siden, at man har set hans submission game. Han møder altid til kamp i god kondition og er dygtig til gameplanning.

Ved det første møde for tre år siden vandt Franklin en tæt sejr efter fuld tid. Begge mænd har dog været inaktive pga. skader siden, så deres nuværende niveau er svært at bedømme.

Begge kæmpere er forbi deres prime, men på trods af aldrene mener jeg, at Franklin er den mest velbevarede af de to. Silva er en bersærker, så han har været i mange krige, mens Franklin er kendt for sin intelligente tilgang.

Jeg forventer, at denne kamp vil blive udkæmpet stående. Her er de to mænd næsten lige rent evnemæssigt. Jeg vil mene, at Franklin er bedre teknisk og defensivt, mens Silva har mere power. Her er det dog afgørende for mig, at Silvas kæbe virker shot i forhold til tidligere.

Der bliver endnu ikke tilbudt spil på denne kamp fra andre bookmakere med dansk licens end Sportingbet. Det bør dog oplyses, at Betfred blot giver 1,53 på samme udfald, Paddy Power giver 1,57, mens 5dimes giver 1,63.

Wanderlei Silva

Brasilien

35 år (3. juli 1976)

34-11-1, 1 NC

Ortodoks

Højde: 180 cm.

Rækkevidde: 188 cm.

Vægt: 86 kg.

Wanderlei ”The Axe Murderer” Silva er tidligere mester i mellemvægt hos Pride. Han har bl.a. besejret Guy Mezger, Dan Henderson, Kazushi Sakuraba, Hidehiko Yoshida, Quinton Jackson, Ikuhisa Minowa, Ricardo Arona, Keith Jardine, Michael Bisping og Cung Le, mens han har tabt til bl.a. Vitor Belfort, Tito Ortiz, Mark Hunt, Mirko Filipovic, Chuck Liddell, Rich Franklin, Chris Leben samt samme Arona, Henderson og Jackson.

Rich Franklin

USA

37 år (5. oktober 1974)

28-6, 1 NC

Southpaw

Højde: 185 cm.

Rækkevidde: 193 cm.

Vægt: 86 kg.

Rich ”Ace” Franklin er tidligere mester i mellemvægt hos UFC. Han har bl.a. besejret Evan Tanner, Ken Shamrock, Nate Quarry, David Loiseau, Yushin Okami, Travis Lutter, Matt Hamill, Wanderlei Silva og Chuck Liddell, mens han har tabt til Lyoto Machida, Anderson Silva, Dan Henderson, Vitor Belfort og Forrest Griffin.

  • Stort spiludbud
  • Stort live betting-udvalg
  • God support

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Feedback